Skocz do zawartości
Gość

Royal Kush + Gorilla Zkittles + Blackberry + Moonrock + Gmo

Rekomendowane odpowiedzi

@PogromcaBaobabow no to zostaw 4 na początek i nie kombinuj. Na następny rzut możesz dać więcej. Po tej uprawie sam zobaczysz czy było za mało, za dużo czy akurat. 

Nie ma czegoś takiego jak optymalna doniczka. Ja uprawiałem w 1 litrowych i też rosły i było co palić. Ok prostu szybciej przekraczasz na flo i uprawa jest krótsza. 

504123369_IMG_20071115_2058511.thumb.jpg.48e210651f903230a209dc4d0a8dc1a5.jpg

1765952030_IMG_20220506_2105021.thumb.jpg.3aa1b4710d1c2041fbd93520d7cd2fa3.jpg

Obydwa zdjęcia to automaty 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green co jest 😳😳😳 i ile je trzymałeś na vegu ? 

Podoba mi się to że jest kilka dużych topów i koniec bo denerwują mnie te małe bobki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green Jak robiles 18 roślin czy ile tam pisałeś na 0,6m2 to też jakiś 70x70 ? Chodzi mi o to czy dały też tyle ile by dały 4 większe np ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green 😆😆😆 to prawda ale aż go zapytam a potem mu dołączę to zdjęcie i powiem że co on pierdoli 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green dobra czekam na paczkę z nasionkami nowymi zmienimy tytuł i lecimy z tym 4 donice 11l zrobimy i będę starał się siatkę wypełnić mam nadzieję że nie przegnę z veg żeby nie rozjebalo mi namiotu 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green no myślałem że już wysadzę mam kilka na wacie mam nadzieję że rzucą mi to ekspresem i będzie z dwa dni tylko różnicy muszę czekać teraz rano mają paczkę nadać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green akcja była taka wygraliśmy dwa konkursy z nasionami i ogólnie ja zamuliłem dupę bo zapomniałem że oni też dali sezony a ja miałem same automaty i zacząłem dziś kiełkować okazało się że część auto część sezon no i stwierdziłem że jak nie mam tylu sezonów to te auto oddam koledze a przejdę w końcu na sezony i muszę czekać aż dojdzie więcej nasion sezonowych żeby same sezony zasadzić trochę sam sobie skomplikowałem dałem 4 sezony teraz ale jednego sortu a zależy mi żeby każdy był inny dlatego czekam na paczkę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Dobra sprawa wygląda następująco zostają chyba tylko 4x BlackBerry moonrock z tego względu że to jedyne sezony resztę sadzonek rozdam znajomym myślę jak wyjdą na powierzchnię to zmienimy ostatni raz opis i lecimy z tym po 30h miały już ogonki długości 2cm więc czuję że genetycznie będą mocne zobaczymy pozdrawiam panowie i panie 

IMG_9222.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Szybko idzie te co są porządane to BlackBerry moonrock mam nadzieję że 4 wyjdą zdrowe bo bede musiał szybko dołożyć jak coś padnie a boję się że przestój będzie za duży ile może być max różnicy między roślinami ? Problem jest taki że suszę je w boxie więc potrzebuję je ściąć razem wszystkie 

IMG_9250.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

Dobra 4 Najważniejsze mamy ❤️🔥 poczekam aż podrosną żeby była pewność i zmienimy tytuł trzymam między 22-28 stopni temperaturę i wilgotność 60-80 teraz otworzyłem na chwilę żeby przewietrzyć tą mini szklarnie więc na zdjęciu jest 56 ale ma po 70-80 

image.jpg

image.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

One nie za bardzo się wyciągają ? Podkręciłem lampę teraz o 5% bo mam wrażenie że za długie są 

image.jpg

Czy dać 10% więcej ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi