begginergrw 16 Napisano 22 Czerwca Siema mam lekki problem z automatami mam 3 szt. Gorilla cookies auto od fast buds, na zdjeciu zrobionym od gory widac white widow od Black diamond seeds Na zdjęciu maja chyba 33 dni a wychodzi im 4 pietro dopiero, dostają nawozu ale wydaje mi sie że brakuje im słońca - moze byc to spowodowane mala iloscia slonca ? To normalny rozmiar jak na tyle czasu ? Kiedy zaczną kwitnąć? Kiedys mialem santa marta haze od seedstockers na outdoorze to zaczynaly kwitnac dopiero kolo 45 dnia Da rade coś zdziałać i czy bedzie cos z tego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1532 Napisano 22 Czerwca @begginergrw lipa trochę ziemia spotowa czy dawałeś kupną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 16 Napisano 22 Czerwca @Tester kupna mieszana ze spotową i dostawala canna terra vega bo mialem od ziomka, a bedzie cos z tego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1532 Napisano 22 Czerwca @begginergrw coś powinno być ale nie dużo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 22 Czerwca @begginergrw możesz wymieszać biohumusa z wodą i podlewać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 16 Napisano 22 Czerwca @WymiataczMega zastanawialem sie mad jakims zwyklym nawozem do roslin zielonych z tego co czytalem najwazniejsze zeby npk sie zgadzalo i na wega najwiecej azotu takze jakis biohummus lub target cos takiego bedzie git ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 542 Napisano 22 Czerwca (edytowane) @begginergrw Jak dla mnie to zdecydowanie kwestia światła. Rośliny wyglądają na zdrowe, mają ładny kolor, nie widać niedoborów, czy nadmiarów pierwiastków. Ale za to są wyciągnięte do góry w poszukiwaniu światła i wyglądają w sumie jak mój pierwszy plant w życiu(automat), który posadziłem na parapecie w pokoju i miałem z niego z 8g suchego ^^ Dziwne, że jeszcze Ci nie kwitną. Na wychodowanych 8-12 automatów, nie zdarzyło mi się, żeby nie pokazały włosów do 32 dnia od kiełasa. Tak wyglądały moje fastbudsy w 34 dniu. A tak w 39 dniu, zdjęcie sprzed chwili. Zaznaczona na czerwono to Gorilla zkittlez, a na niebiesko Gorilla Cookies. Edytowane 22 Czerwca przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 16 Napisano 23 Czerwca @MiraiiNikki dzieki za sprostowanie, akurat te 4 roslinki na spocie maja problem przez drzewa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach