Skocz do zawartości
begginergrw

Automaty słabo idą

Rekomendowane odpowiedzi

Siema mam lekki problem z automatami mam 3 szt. Gorilla cookies auto od fast buds, na zdjeciu zrobionym od gory widac white widow od Black diamond seeds

Na zdjęciu maja chyba 33 dni a wychodzi im 4 pietro dopiero, dostają nawozu ale wydaje mi sie że brakuje im słońca - moze byc to spowodowane mala iloscia slonca ?

To normalny rozmiar jak na tyle czasu ? Kiedy zaczną kwitnąć? Kiedys mialem santa marta haze od seedstockers na outdoorze to zaczynaly kwitnac dopiero kolo 45 dnia 

Da rade coś zdziałać i czy bedzie cos z tego ?Snapchat-608822835.thumb.jpg.54284e383661d469720605bac772645e.jpgSnapchat-945342503.thumb.jpg.8f9ac60464e43215b0bd8cacfa707a82.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WymiataczMega zastanawialem sie mad jakims zwyklym nawozem do roslin zielonych z tego co czytalem najwazniejsze zeby npk sie zgadzalo i na wega najwiecej azotu takze jakis biohummus lub target cos takiego bedzie git ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@begginergrw Jak dla mnie to zdecydowanie kwestia światła.
Rośliny wyglądają na zdrowe, mają ładny kolor, nie widać niedoborów, czy nadmiarów pierwiastków. Ale za to są wyciągnięte  do góry w poszukiwaniu światła i wyglądają w sumie jak mój pierwszy plant w życiu(automat), który posadziłem na parapecie w pokoju i miałem z niego z 8g suchego ^^ 
Dziwne, że jeszcze Ci nie kwitną. Na wychodowanych 8-12 automatów, nie zdarzyło mi się, żeby nie pokazały włosów do 32 dnia od kiełasa.
Tak wyglądały moje fastbudsy w 34 dniu.
image.thumb.png.fdff12e3e56884ae1ac342d5d333746a.png
A tak w 39 dniu, zdjęcie sprzed chwili. Zaznaczona na czerwono to Gorilla zkittlez, a na niebiesko Gorilla Cookies.
image.thumb.png.83f4b3228433ea119214241f80fb2f78.png

Edytowane przez MiraiiNikki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi