Cali_Bastard 761 Napisano 10 Czerwca Siema, wjechała letnia fotorelacja eksperymentalna 19 x The Woo (klony) 12 x Money Ball (nasiona) swiatlo: 4x 400W LED viparspectra podloze: Bio Bizz light mix nawozy: GHE flora GHE bloom GHE micro overgrown spray Canna potassium Formulex Powierzchnia: 2.5 x 2.3 nasiona wbite 10 dni temu, klony 7 dni temu 3…2..1…… 💥 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 10 Czerwca @Cali_Bastard miło Cię widzieć ponownie. Co tam słychać? Widzę 🔥 będzie jak zawszę :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 761 Napisano 15 Czerwca Przesadzone, podlane, opryskane 2 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 761 Napisano 23 Czerwca Przycięte + mała defoliacja i oprysk, spora dysproporcja między klonami a pestkami co mnie trochę wkurwia ale mam plan jak zrobić światło żeby było dobrze każdemu. Ok 10 dni do przełączenia. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 761 Napisano 3 Lipca 3 dni temu przełączyłem, podstrzyglem i dostały przyśpieszacz do przełączenia na kwit zwany optic foliar switch. 2 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 761 Napisano Środa o 21:36 Sporo zarosło, za ok tydzień w planie gruba defoliacja plus dodanie suplementacji potasem mono z cany. Wszystko jak narazie wygląda dobrze wg mnie pozatym że ciężko się wchodzi do pokoju 😅 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1531 Napisano Środa o 21:39 @Cali_Bastard zdrowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlbaPPP 15 Napisano wczoraj o 05:42 Tam widzę na bogato lecisz z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach