Legalize@LLBanditos 73 Napisano 10 Kwietnia 2020 Hulk Berry mordo czytasz w moich myślach normalnie na tym forum też patrzalem na tego króla mocy haha jeszcze mnie interesuje jeśli mogę Ci podpowiedzieć FAT BANNANA RQS? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Kończy się 19 dzień flo. Fotka kontrolna ?Na moje oko idzie dobrze co sądzicie? Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez HolenderskiGrower 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower no bardzo dobrze idzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower Jest ok, zdrowy krzak Ci tam rosnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 11 Kwietnia 2020 @Tester @CheMsKuN Cześć i dzięki za opinie, jest to moja pierwsza porządna uprawa, w zeszłym roku miałem skunka od rqs ale po prostu nie miałem zbyt czasu dbać o to lecz wiedza nie poszła na marne i ciągle się doszkalam czytam itd. Także sam sobie posłodze i powiem Ładny krzak Damian! Pozdro i wesołych świąt choć ja na nie sram ale wypada z grzeczności chociaż napisać 'tradycja' ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 11 Kwietnia 2020 Dużo jarania będzie ? ? ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 11 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Scatman napisał: Dużo jarania będzie ? ? ? Zobaczymy chciałbym nie po to do 40 dni na wegu trzymałem ? ale jestem zadowolony 16 szczytów z tego 10 się przyjmie w full opcji ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scatman 84 Napisano 12 Kwietnia 2020 17 godzin temu, HolenderskiGrower napisał: Zobaczymy chciałbym nie po to do 40 dni na wegu trzymałem ? ale jestem zadowolony 16 szczytów z tego 10 się przyjmie w full opcji ? Kwestia dobrze przytrzymać ja musiałem ścinać 2 tyg przed planowanym zbiorem bo musiałem zrobić remont pokoju. Teraz mazara potrzymam do końca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Hellllloow 22 dzień dziś leci. Wpadła pół godziny temu pod nożyce i odrazu lepiej wygląda, plus więcej światła tylko zastanawiam się czy nie usunąć tych małych odgalezien by więcej pokarmu w główne szczyty poszło co myślicie? Te odgałęzienia dwa to jakieś 10-13 cm . Czekam na odpowiedź ?aha jakis specyfik na pryskanie topów ktoś coś? By były grube jak mój wiecie co no to czekam ? Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 12 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower bym je zostawił bo mają dostęp do światła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, Andi napisał: @HolenderskiGrower bym je zostawił bo mają dostęp do światła Ale to tylko top oświetla a pod nim są jeszcze małe ale nie dochodzi światło więc nie wiem ale ok zostawię je zobaczymy może coś się zmieni dzięki ? Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez HolenderskiGrower @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 12 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower a to pod tymi topami co zaznaczyłeś są jakieś mniejsze popkorny? jak tak to możesz ciachać mniejsze popkorny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 12 Kwietnia 2020 @Andi o to mi chodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 12 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower to ciachaj ją 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) @Andi poszły teraz to jakos wygląda ? Co z tym mogę zrobić? Jakiś pomysł? Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez HolenderskiGrower 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 12 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower tam mniejsze chyba widać jeszcze to je też możesz uwalić, zrobić może makumbe ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 13 Kwietnia 2020 @Andi ok dzięki zrobię to w dzień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam dzień 27 zaczynają ostro puchnąć. Leje pk 13 - 14 z plagrona terra flores z canny i sesi cal mag xtra od nutrients. No to miłego weekendu ? Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez HolenderskiGrower 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 17 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower wygląda super, już bliżej niż dalej W dniu 11/04/2020 o 11:03, HolenderskiGrower napisał: @Tester @CheMsKuN Także sam sobie posłodze i powiem Ładny krzak Damian! ? Dodam jeszcze, że Ładny krzak Damian! ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 17 Kwietnia 2020 Osz kurwa szybko puchna zajebiscie jak na taki okres czasu ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach