WymiataczMega 3152 Napisano 17 Czerwca Ja bym ciął żeby równo szły. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 869 Napisano 19 Czerwca Dzień 16/17 dzisiaj zmieniam światło na 12h nocy, Dzisiaj również będę podlewał z nawozami jako początek drugiego tygodnia nawożenia z tabeli @WymiataczMega poucinalem im te głowy, tak jak napisałeś żeby równo szły tego samego dnia A pozostałe albo zostawie z samym lst albo zrobię to samo na indukcji Bo trochę czasu myślę że dobrze dać od lst do cięcia głowy bo roślinka zbuduje sobie nowe szczyty zanim straci główny 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 19 Czerwca Na indukcji bym już nie ciął. Ładne kolory, widać że nic im nie brakuje 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 180 Napisano 19 Czerwca @szamayo ładne te twoje roślinki. Ja wczoraj też wstawiłem do kiełkowania nowe pestki i też sezonowe tylko ja chcę je trzymać około 30dni ale dla tego że chcę zrobić dwa albo trzy razy topping i siatka scrog założyć do tego no ale zobaczymy jak to wyjdzie bo plan może jeszcze jeszcze lekko ewoluować 😅😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 869 Napisano 19 Czerwca @Kolober@spoko jak masz możliwość to trzymaj nawet dwa miechy na wegu @WymiataczMegapostaram się zrobić to na jednej sztuce na indukcji to na tej samej odmianie czyli Bastrad może będzie widać jakaś różnice @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 869 Napisano 21 Czerwca Dzień 18/19 Lampa 60% Wczoraj podlane 3x1L wody 1ml Fish Mix 1ml Bio Grow 2ml Bio Heaven 2ml Acti Vera 0,4g Microbes Poucinalem wszystkim łby bo Gorilli się oderwała głowa przy dociaganiu LST, stwierdziłem że jak ona da radę to inne też więc poleciały wszystkie. Najmniejsza jest Gelato, przedoststnie foto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 869 Napisano 23 Czerwca Dzień 20/21 Podoginałem tam gdzie było trzeba żeby odsłonić szczyty, reszta podrośnie i zrobię to samo Dziś będzie kolejne podlewanie, niebawem wleci wyciąg to może szybciej będą sobie radzić z wodą w doniczkach, zamierzam wlać 5 L wody z nawozami jak będzie za dużo to mniej 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 869 Napisano 25 Czerwca (edytowane) Dzień 22/23 Podejrzewam że na liściu to brak calmagu bo zapodałem roślinom tylko raz a w instrukcji jest ze na vegu dawać przy każdym podlaniu, a teraz jak podlewałem to znowu zapomniałem dać Edytowane 25 Czerwca przez szamayo 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 25 Czerwca Dokładnie 👍 calmag. Unormuje się to mordo👊 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 180 Napisano 25 Czerwca @WymiataczMega przypinam się pod to👍😉😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 620 Napisano 25 Czerwca (edytowane) @szamayo może być brak calmagu, ale może też być rozjazd ph, ja przy każdej uprawie mam ten efekt, a calmag praktycznie od startu. Czytałem, że często dzieje się tak przez lampy LED, że pobudzają antocyjany i nie musi to być w żaden sposób szkodliwe, kolor sam z siebie znika, a im więcej azotu, tym wyraźniejszy odcień niebieskiego Edytowane 25 Czerwca przez Mechanik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 869 Napisano 27 Czerwca Dzień 24/25 Podoginałem parę szczytów gdzie było to konieczne, zwiększyłem moc lampy do 70% 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 27 Czerwca Łoo jebane ale idą 🔥💪 Kiedy flip na flo? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 869 Napisano 27 Czerwca @WymiataczMega przegapiłeś moment mordo bo to już dwawno na 12/12 bodajże tydzień temu 😄 Dzień 16/17 była zmiana 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 180 Napisano 28 Czerwca No szybko z tym fol poleciłeś i jestem ciekaw rezultatu jakiego uzyskasz tak że mam cię na oku 😉😁🧐 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 869 Napisano 29 Czerwca Dzień 26/27 Wczoraj podlane 5L wody Według tabeli na początek pierwszego tygodnia kwitnienia Czyli: 1ml grow 1ml Fish Mix 1ml bloom 1ml top max 2ml Bio Heaven 2ml Acti Vera 0,4g Microbes a powinienem dać 0,2 mój błąd No i oczywiście zapomniałem calmagu dodać więc rozrobilem 1ml calmagu na litrze wody i wlałem na wszystkie rośliny Lampa z 70 -> 80%, będe ja rozkręcał w ciągu tygodnia do 100% bo tu nie ma na co czekać 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Czerwca Witam witam 🙂 będę obserwował widzę piękne damy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 869 Napisano 1 Lipca Dzień 28/29 Lampa 100% Nic się nie dzieje, idą w miarę równo, za parę dni zamontuje wyciąg to będą miały mniejszą wilgotność do kwitnienia 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 1 Lipca @szamayo robi się gęsto :) Ta lampa się taka malutka wydaje w tym namiocie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 869 Napisano 1 Lipca @Mr.Green ciekawe jak sobie poradzi, tam większość topów i tak będzie w polu 70x70 jakieś pojedyncze będą poza, myślę że z dwa krzaki i tak spale do ścinki jak to bywa u mnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach