WymiataczMega 3153 Napisano 5 Czerwca (edytowane) @Kolober@ Miejsca masz to jak będą miały sucho można trochę je powyginać. Delikatnie bo wchodzą w kwitnienie to nie ma co ich stresować. One teraz dopiero wystrzelą 💪🔥 Edytowane 5 Czerwca przez WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 205 Napisano 5 Czerwca @WymiataczMega teraz robiłem te zdiecia i musiałem zapalić im światło bo ja im robię noc od 11tej do 17tej z uwagi że zaraz przyjdą upały a w tych godzinach pali najbardziej. A i jeszcze pytanie takie trochę teoretyczne a mianowicie po jakim mniej więcej czasie od przesadzenia do świeżej gleby stosuje się nawozy? I ja mam nawozy od TA Terra Aquatica i jak je dodam to micro,grow i Bloom dawać razem tak jak przy nawożeniu nawozami od Natural adventure że wlewamy do wody wszystkie razem. Czy tu w TA jest inaczej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 5 Czerwca @Kolober@ przykro mi, nie znam tych nawozów. Tabeli na nich nie ma żadnej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 205 Napisano 5 Czerwca @WymiataczMega no niby jest tylko z tego co kojarzę to są nawozy które łączy się razem oczywiście nie bezpośrednio tylko w wodzie ale są teraz takie które daje się osobno. A ja zobaczę razem co się stanie 😅 ale dostaną tą mieszankę dziewuchy na balkonie i obserwacja 😅 a oto i one 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 5 Czerwca @Kolober@ git. Ładnie idą. Też mam ale trochę mniejsze. Powodzenia 🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 205 Napisano 5 Czerwca @WymiataczMega a z tabeli wynika że można stosować i nie wiem czy słyszałeś o stronie szokla ziola i prowadzący używa tych nawozów i bardzo je chwalił a ogólnie polecam tą stronę i na YouTube też prowadzi lekcję uprawy konopi. Gościu też bardzo pomocny, założył również forum o takiej samej nazwie. 💪👍🫵 @WymiataczMega ok dzięki za pomoc i jak byś był w Berlinie to zapraszam na blanta👍🫵💪👊👋 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 5 Czerwca @Kolober@ rzut beretem mam 😉 znaczy 30-40 klocków haha pomiędzy gdzieś można się ustawić. U mnie suszu pod dostatkiem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 205 Napisano 5 Czerwca @WymiataczMega kurde one powoli wszystkie zaczynają kwitnąć bo jeszcze jedną na balkonie wyczaiłem i teraz obudziły się te w namiocie bo one śpią od 11 do 17 i patrze a u trzeciej też już się zaczęło💪 A nie wybierasz się na festiwal Mery Jane od 19 do 22 czerwca będzie? Podobno ma być mega wypas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Czerwca @Kolober@ tam pierwsze niedobory się już pojawiają na dolnych liściach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 205 Napisano 6 Czerwca @Mr.Green tak są niedobory dlatego że one pojawiły się zaraz przed przesadzeniem do dolnic 11L i świeżej nawożonej ziemi dlatego nic im nie dawałem tylko calmag i raz dostały mikroryze i trichodermy i jak bym teraz dał im nawozy to chyba mógł bym trochę przesadzić nie? A teraz to one wyglądają tak bo na trzech zrobiłem lekkie wyginanko i chyba im wystarczy. Tak chcę je zostawić bo skoro zaczynają kwitnąć to nie ma co ich stresować a czekałem z tym lst albo scrog do tego momentu bo myślałem że mam jeszcze z 15-20 dni do kwitnięcia a tu lipa😅 i następne będą sezonowki już mnie w huja nie zrobią 😅🤣🤣🤣 a w sumie to sam siebie w huja nie zrobię 🤣🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 6 Czerwca @Kolober@ elegancko wygięte 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Czerwca @Kolober@ wyglądają zdrowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 205 Napisano 6 Czerwca Witam dzisiaj, tak się prezentują po nocy i mam jeszcze pytanie czy jeżeli zaczęły kwitnąć to czas chyba zmniejszyć wilgotność powietrza bo obecnie utrzymuje ją na poziomie 70% . Proszę o podpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Czerwca @Kolober@ zredukuj na 50% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach