Bimbrownik 702 Napisano 10 Marca 2020 @doominik cnanna Terra Flores, pk13/14 i Booster. Wszystko obniżam PH- do ok 6.5-7. Dziś podlać muszę i akurat dziś bez nawozów będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 10 Marca 2020 28 minutes ago, Bimbrownik said: @doominik cnanna Terra Flores, pk13/14 i Booster. Wszystko obniżam PH- do ok 6.5-7. Dziś podlać muszę i akurat dziś bez nawozów będzie Więc na pewno nic jej nie brakuje, może więc przegiąłeś z tym nawozem. Spróbuj ją przelać dobrze wodą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 10 Marca 2020 @doominik tak zrobię ale te liście już nie wrócą do normy. Będę obserwował co się będzie działo dalej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 10 Marca 2020 @Bimbrownik nie, te brązowe plamki już takie zostaną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Marca 2020 Już prawie 8tyg. Ostatnio przelane wodą, dziś nawozy+ oprysk boostera pierwszy raz, na próbę Muszę je jakoś wyrównać jednak problem będzie bo te 2 z lewej mają wysokie szczyty i jak obnize je jakoś to odrosty będą miały daleko od światła. To jest właśnie brak LST 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Marca 2020 @Bimbrownik U mnie jeden krzak też się tak wyciągnął ponad resztę. Ja mam możliwość ustawienia światłą tak, że wszystkie są w podobnej odległości (mam 3 osobne lampy) a Ty możesz spróbować je połamać/supercropping zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 14 Marca 2020 Siemano to jest też zależne wsumie najbardziej przewiduje od genów że wystrzeliła jak po spidzie w górę. A te końcówki popalone na bank od nawozow widać że ciemne te liście. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu ? Ale kwiatostany widać że ładnie idą mimo problemów oby do końca już bez lipy bo polon dostanę po pizdzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 14 Marca 2020 @doominik nie będę już nic robił, boję się że łamanie teraz może zaszkodzić. Następnym razem będę trenował lat i może siatkę założę. Będzie fajne porównanie ile i jak wyjdzie z treningiem i bez w tych samych warunkach i na tych samych roślinach @Legalize@LLBanditos fakt, raz dałem nawóz 3x z rzędu bo wyglądało na niedobór i lekko końce liści podpaliło ale tylko na górze, po przelaniu wodą jest dobrze. Tak nawiasem mówiąc to one od początku fazy flo miały końce liści górnych w takim brązowym odcieniu. Rosną i puchną radośnie, mają trochę ciasno ale ponad 40 szczytów jest. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Marca 2020 Tak sobie myślę czy nie poobcinać tych mikro kwiatków i gałązek od dołu. I tak z nich nic nie wyjdzie, a energia poszła by do góry 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Marca 2020 21 minut temu, Bimbrownik napisał: Tak sobie myślę czy nie poobcinać tych mikro kwiatków i gałązek od dołu. I tak z nich nic nie wyjdzie, a energia poszła by do góry można by było@Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Marca 2020 Wyciąłem kilka gałązek. Nie miały szans na dojście, a zabierały energię roślinom i blokowały przewiew. Są lekko oszronione więc w zamrażarke i będzie na masło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 23 Marca 2020 Dużo tego daj zdjęcie teraz całości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Marca 2020 @Legalize@LLBanditos Nie tak dużo. Całości czego to zdjęcie ma być? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 23 Marca 2020 Roślinki jestem ciekaw jak wygląda po fryzjerze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Marca 2020 @Legalize@LLBanditos to było tylko kilka odrostów z samego dołu co i tak by nie doszły. Dużo nie ciąłem bo to AF i w połowie kwitnienia. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Marca 2020 Ładny kolor liści. Jak myślicie, taka odmiana czy coś jest nie tak? Myślę, że gdyby to były niedobory w takim stopniu to raczej by była kaplica, a one rosną. Ewentualnie za blisko światła. Nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Marca 2020 @Bimbrownik taka odmiana, możesz jej azotu trochę dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 24 Marca 2020 @Szym Azot ma w nawozie na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 29 Marca 2020 Takie pytanie jeśli chodzi o automaty... Czy nie zaszkodzi roślinom jeśli zetne główny szczyt jak dojrzeje? Tak żeby inne jeszcze dobre 7-10 dni zostały i doszły do konca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 29 Marca 2020 @Bimbrownik no można tak zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach