HolenderskiGrower 139 Napisano 14 Kwietnia 2020 Elegancko to wygląda czekam na wagęa Mooże wspólny projekt pod tą samą lampa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 15 Kwietnia 2020 @mirecki Jak wyschnie to napisze ile, jeszcze fotę korzeni wstawię. Miałem te małpy próbnie na out więc napiszę tak. Pierdolnik w głowie, tysiące myśli na sekundę. Póki siedzę to siedzę, a jak wstanę to idę ? jak już myślę że powinno schodzić bo minęła godzina czy dwie to okazuje się że dopiero 10min @HolenderskiGrower To by było ciekawe tylko w czasie trzeba było się zgrać 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Kwietnia 2020 Sprawa ma się tak. Moje 4 goryle start miały ciężki. Trochę zaniedbania w pierwszych dniach życia co przełożyło się na brak jakiegokolwiek treningu, zapominałem podnosić światło wraz ze wzrostem, nauka nawozów, brak nawilżacza, wiatraka mieszającego itp. W rezultacie dały mi plon o wadze 132g Miałem nadzieję na 30g z krzaka i się udało więc jestem zadowolony. Da się być laikiem i zrobić coś w miarę dobrze? Da się ? Trym chyba też nie jest tragiczny, starałem się ? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Kwietnia 2020 Mniam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Kwietnia 2020 Po tygodniu z uciętej łodygi jeszcze soki ciekną ? Fotorelacje uważam za zakończoną. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Kwietnia 2020 Pięknie! A ja póki co nawet topka nie mam na tym zadupiu w mieście żony. Ech przytulilo by się bucha płucem. Pięknie poszlo@Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Kwietnia 2020 @EneDue Dzięki. Szczerze jestem zaskoczony bo jak to jest suche to wydaje sie, że nie ma wagi. Tobie też wyjdzie, zobaczysz. Myślę, że w dużej mierze uratowało mnie światło. Nie da się tego przeskoczyć. Trzeba odłożyć grosza i kupić coś dobrego. Oglądam Mr. Canucks Grow. Uprawia automaty ale coś pięknego jakie ma wyniki A to jeszcze tak na koniec ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 21 Kwietnia 2020 Pieknie Ci wyszło, gratulacje! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Kwietnia 2020 Kurde. Dziś mam ochotę się zjarac jak kościół protestancki w środku lasu w szesnastym wieku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach