Kolober@ 205 Napisano 19 Maja @Mr.Green czaję o czym piszesz z tym pomieszczeniem. U mnie tego nie ma a no i w sumie to poddasze i na pewno będzie piekarnik tak że bez nawilżacza się nie da .co do tej instrukcji to spoko ogarnę to tylko teraz było czasu brak a siewkom nic nie będzie @Mr.Green ok Miło było poznać a nik i tak w sumie wypadało by zmienić po co matce odwiedziny🤣🤣🤣🤣🤣🤣 do następnego i dzięki za info. Miłego i pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja @kolodziejczyklukasz48@gmai póki co nie jest to niezbędne więc czasem warto nie kombinować żeby nie zepsuć uprawy. Na spokojnie.. masz czas. Ja miałem około 15-16 roslin na powierzchni 0.6m2 i szło dużo wody do podlewania.. i nigdy nie używałem wyciagu.. i nigdy nie miałem z tym żadnego problemu. Tyle że u mnie nigdy box nie był zamknięty na maxa i zawszę uchylone wrota miałem. Do tego wyciąg był tylko pasywny czyli naturalny jak w kominie ;) Było grubo i dawało radę ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 19 Maja @kolodziejczyklukasz48@gmai A to tam u was nie jest do 3 roślin przypadkiem? Tamci smutni panowie też są dokładni, ktoś ostatnio tu miał przyjemność współpracować pod przymusem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Maja Juz tu byli tacy z Berlina co chcieli zawojować, a skończyło się tak jak napisałem wyżej 😉 Nie wazne gdzie mieszkasz, jak od poczatku jestes nie ostrozny to dobrze sie ta przygoda nie skonczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 205 Napisano 25 Maja @Cholender wiadomo i nawet nie próbuje z ty dyskutować bo to stara zasada: ostrożność przede wszystkim 👍👊 i zaraz to naprawimy. Mi stary chodziło o to że ja nie zamierzam dilować i robić innych głupich rzeczy to już mi przeszło, wystarczy zmarnowanych lat. Z poważaniem 👍 @Bubble tak trzy ale na zameldowana osobę w domu jak mieszka trzydzieści to prosta kalkulacja nie? @Mr.Green pięknie moje mają teraz ósmy dzień i jak na razie też wyciągu nie używałem zobaczę jak to będzie później a na razie to wyglądają tak. Ps jak zmienić nazwę konta? @Cholender Jak zmienić tą nazwę? Czy lepiej założyć nowe konto? Bo tak naprawdę. To nań tyle wcpulnego z internetem że wiem jak odpalić parę stron do oglądania filmów i tak dalej🤣🤣🤣🤣🤣 tak że rozumiecie moje pytanie 😅😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Maja @kolodziejczyklukasz48@gmai pisz do @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 205 Napisano 25 Maja @Cholender załatwione i jeszcze raz dzięki za info 👍👊💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 12 Napisano 3 Lipca Pozwolę sobie odświeżyć trochę temat. Jak radzicie sobie z temperaturą w boxie, w takie dni jak dziś tj. >+30*? Wentylator CPU nie pomaga, a w szafie się robi 31*. Próbuję zbijać zmrożonymi itemami z wodą, rezultaty są chwilowe. Biorę pod uwagę też fakt, że może to być dobry trening dla roślin, które mają wylądować na dworze za kilkanaście dni, ale chciałbym je stopniowo przyzwyczajać. @Mr.Green Bez wentylacji leciałeś cały dumy żywot tych roślin? 😮 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lipca @Eric Cartman tak mieszający tylko był i pasywny wyciąg. Wyciagu jako urządzenia nie używam nigdy. @Eric Cartman Dobrym sposobem jest po prostu wspomóc roślinę specyfikiem na stres i ciepło. W BioTabs od tego jest Silicium flash. Dosypujesz na start. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 12 Napisano 3 Lipca @Mr.Green dobrze rozumiem, że terpeny traktujesz jako odświeżacz powietrza? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lipca @Eric Cartman trochę tak tylko jak w filmie pachnidło 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lipca Montujesz klime i jest po sprawie albo udajesz, ze wszystko jest ok pomimo goraca🤣 ja wybralem druga opcje...🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 12 Napisano 3 Lipca @moonka Klimy nie dostaną, albo się dostosują, albo zginą marnie xD taki mamy klimat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach