Gość Napisano 16 Maja Witam wszystkich serdecznie. W dniach 25-27 lipiec odbędą się targi o tematyce konopnej - Canabis w niemieckimi mieście Monachium. Czy jest ktoś chętny na wycieczkę? Jeżeli tak to zapraszam... proszę się nie wstydzić...nie gryzę. Mogę pomóc załatwić przejazd oraz nocleg oraz służyć jako przewodnik. Będą to pierwsze targi na które będę się wybierał i fajnie byłoby udać się tam z kimś.. a jeżeli nikt się nie zgłosi to pojadę sam. Dziękuję za uwagę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Maja @Mr.Green tak patrze na bilety lotnicze i nie są drogie. 😎 Zapytałam męża czy mogę sobie lecieć to spojrzał na mnie jakbym mu już conajmniej oznajmiła że lece. 😂 Od której do której to trwa w poszczególne dni i gdzie to dokładnie jest? Zanim zdecyduje musze popatrzeć też na hotele w okolicy itd itp. To w ogóle bezpieczne miasto czy niekoniecznie? Dużo tam "inżynierów"? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Maja Ja bede wtedy na wakacjach 😪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Maja @Lady in Green dzisiaj w EU to mało gdzie jest bezpiecznie.. Aczkolwiek w Monachium to nie ma aż takiej lipy. Popatrze zaraz dokładnie co i jak z tym wydarzeniem. @Cholender później też będą jakieś okazje to można coś spróbować ponownie w innym terminie. Ja jadę tak czy siak bo będę Krecik jakieś materiały A.jak się rozkręci to mam zamiar po Europie zwiedzać takie targi a w dalszej perspektywie to USA wjeżdża xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Maja @Mr.Green bylem kiedys na Cannabis CUP w Amsterdamie, polecam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Maja @Cholender to raczej inne targi.. bo to nie cup.. tylko ogólnie.. nowinki.. kosmetyki.. budowlanka.. i wszystkie gdzie palenie się wciska w temat. Nie są to mistrzostwa jarania xD bo wtedy bym musiał tam wystepowac W planie mam już swój seedbank xD i stworzę odmianę wieloletnią co będzie rosła jak drzewo.. i im dłużej rośnie tym bardziej wykurwiaste topy będzie dawać :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 16 Maja Lubię duże topy 🤤 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Maja @WymiataczMega pomyśl sobię że masz Fat Banana i jest rzeczywiście jak kiść bananów ale nie takich jakie kupujesz w sklepie.. Tylko takich I wtedy możemy mowic że to rzeczywiście jest fat banana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 22 Maja @Mr.Green mordo tu wszystkie info wstawiaj odnośnie cen itd👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
H1gh4di 15 Napisano 25 Lipca Siema.@Mr.Green te targi odbędą się w ten weekend? Ostatnie były odwołane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach