Skocz do zawartości
Gość

Targi Canabis -Messe

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Witam wszystkich serdecznie. W dniach 25-27 lipiec odbędą się targi o tematyce konopnej - Canabis w niemieckimi mieście Monachium.

Czy jest ktoś chętny na wycieczkę? 

Jeżeli tak to zapraszam... proszę się nie wstydzić...nie gryzę. 

Mogę pomóc załatwić przejazd oraz nocleg oraz służyć jako przewodnik. Będą to pierwsze targi na które będę się wybierał i fajnie byłoby udać się tam z kimś.. a jeżeli nikt się nie zgłosi to pojadę sam. 

Dziękuję za uwagę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green tak patrze na bilety lotnicze i nie są drogie. 😎 Zapytałam męża czy mogę sobie lecieć to spojrzał na mnie jakbym mu już conajmniej oznajmiła że lece. 😂

Od której do której to trwa w poszczególne dni i gdzie to dokładnie jest? Zanim zdecyduje musze popatrzeć też na hotele w okolicy itd itp. To w ogóle bezpieczne miasto czy niekoniecznie? Dużo tam "inżynierów"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Lady in Green dzisiaj w EU to mało gdzie jest bezpiecznie.. 

Aczkolwiek w Monachium to nie ma aż takiej lipy.

Popatrze zaraz dokładnie co i jak z tym wydarzeniem. 

@Cholender później też będą jakieś okazje to można coś spróbować ponownie w innym terminie. Ja jadę tak czy siak bo będę Krecik jakieś materiały 

A.jak się rozkręci to mam zamiar po Europie zwiedzać takie targi a w dalszej perspektywie to USA wjeżdża xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Cholender to raczej inne targi.. bo to nie cup.. tylko ogólnie.. nowinki.. kosmetyki.. budowlanka.. i wszystkie gdzie palenie się wciska w temat. Nie są to mistrzostwa jarania xD bo wtedy bym musiał tam wystepowac :smokelots:

W planie mam już swój seedbank xD i stworzę odmianę wieloletnią co będzie rosła jak drzewo.. i im dłużej rośnie tym bardziej wykurwiaste topy będzie dawać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@WymiataczMega pomyśl sobię że masz Fat Banana i jest rzeczywiście jak kiść bananów ale nie takich jakie kupujesz w sklepie..

Tylko takich 

360_F_156019982_Euj93emW4fZAhIq4Aem0Xl7cLh0m32V7.jpg

I wtedy możemy mowic że to rzeczywiście jest fat banana 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi