Mr.Green 4837 Napisano 4 Lipca (edytowane) @Mechanik stawiam Gorilla skitelz Edytowane 4 Lipca przez Mr.Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 641 Napisano 4 Lipca @Mr.Green te gorylki to naprawdę klawo rosną, może kupię na któryś grow. Myślałem też o Mimozie i Dos Si Dos, a potem wrócę sobie do klasyków, jakiś white widow, big bang czy mazar 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 550 Napisano 4 Lipca @Mechanik @Mr.Green Mr green wygrywa ciasteczko 😄 tak, najlepiej rokuje Gorillaz zkittlez, odbiła najlepiej po topingu i dala się rozłożyć miód malina, nie zdziwię się jak zrobi mi personal rekord z krzaczka, taka mam nadziejie 🙂 a na drugim miejscu jest też Gorilla ale cookies. Też ładnie idzie. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 550 Napisano Piątek o 17:40 (edytowane) Siema! Dzień 65 Panienki dzisiaj miały sesję na świeżym powietrzu ^^ Dałem im dzisiaj wszystko co najlepsze w dawce, której na pewno nie pożałują 😄 Przedstawiam Wam pierwszą modelkę, którą jest Gorilla Cookies. Druga modelka Guava Trzecia modelka Gorilla Zkittlez Czwarta Modelka Lemon Cherry cookies Edytowane Piątek o 17:47 przez MiraiiNikki 1 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 641 Napisano Piątek o 18:33 @MiraiiNikki wooooow gorilla zkittlez to jakieś przegięcie! Co to będzie jak spuchnie, karm tam dobrze, szykuje się piękny bukiet 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano Niedziela o 10:51 Te Gorilla naprawdę robią robotę i to u wszystkich co je uprawiają one tak zapierdzielaja. I to obojętnie czy to cookies czy zkittlez👍 i też będę je musiał wrzucić na waciki i zobaczyć co z tego będzie 😉 a na razie obserwuje twoje postępy i trzymam kciuki za mega grube topy🪴🫵👊😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ichigo 54 Napisano Niedziela o 11:41 Szkoda że frostbanger tak skończył, akurat chciałem zobaczyć bo to nówka W wywiadzie gość od fastbuds mówił, że wszystko co ma w nazwie Gorilla są najlepszymi genami jakie mają, no i widać 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 550 Napisano Poniedziałek o 15:48 (edytowane) Drodzy koledzy i koleżanki! Na wstępie chciałem podziękować za dobre słowo! 😄 A teraz przychodzą do was z prośbą o pomoc 😄 Mam możliwość wybrania sobie 10 pestek z ponad 200 odmian 😄 I tutaj będzie mi potrzebna Wasza pomoc, bo mi to zaraz mózg wybuchnie xDD Będę Wam wdzięczny, za podanie dziesięciu numerków , które by Was osobiście najbardziej zainteresowały. 😄Oczywiście po przeprowadzonej selekcji, będziecie mieli w przyszłości okazję zobaczyć je w akcji u mnie boxie^^ Edytowane Poniedziałek o 15:52 przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1531 Napisano Poniedziałek o 16:03 @MiraiiNikki nie ma zbytnio sensu patrzeć na odmiany jak i tak wyrastają różne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 550 Napisano Poniedziałek o 17:10 @Tester Wspaniała rada, dzięki... xD Moją następną Fotorelację tak nazwę chyba 🤡 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 641 Napisano Poniedziałek o 18:47 Durban, Sour Diesel, Skunk #1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolober@ 190 Napisano Poniedziałek o 18:58 @MiraiiNikki a na czym ci zależy na sezonowych czy auto? Sativa czy Indica? Szybkie czy zwykłe to pewnie głupie pytania 😅😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach