DominikMimol 20 Napisano 8 Maja Witam! Jest to moja pierwsza uprawa nie znam sie kompletnie tyle co tylko sie oczytalem troszkę wiec bede bardzo wdzięczny za kazda pomocna radę. Ziemia to plagron royalmix, lampy niestety troche słabe dwie po 120w moze przy następnej bedzie mnie stać na lepsze. Dziś wyszły z ziemi, jak na razie spryskiwalem ziemię jutro ja juz podleje 300ml, doniczki 18l namiot 150×150×200 nasiona gorilla cookies ×5 ak47 ×1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 8 Maja Powodzenia 😉 Pamiętaj, żeby za dużo nie podlewać i będzie wszystko szło 💪🌱 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 8 Maja Jakich nawozów będziesz używał? Wentylacja jest w boxie? Powodzenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 8 Maja @WymiataczMega wentylacja jest na razie prowizoryczna na dniach dojdzie wentylator wyciagowy i wlotowy, na razie wiatrak wieje i po otwierane wloty są z dołu i z gory l, temperatura 24° wilgotność 60-70% na dniach planuje dac cos na korzenie a pozniej plagron terra grow i plagron terra Bloom 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 8 Maja @WymiataczMega a czy mozesz mi powiedziec jedna rzecz na lampie mam dwa włączniki, swiatlo niebieskie i swiatlo czerwone czy przez caly czas maja byc wlaczone oby dwa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 8 Maja Prawdopodobnie niebieskie światło na weg a czerwone na flo. Nie znam tej lampy i do końca nie jestem pewien. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 8 Maja @WymiataczMega rozumiem dzieki Wielkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 8 Maja @DominikMimol dokładnie tak jak napisał @WymiataczMega. Powodzenia i grubych topów życzę Wiatraki na początku nie są potrzebne a będziesz miał tylko niepotrzebną zamote z wilgotnością. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 9 Maja @Mr.Green rozumiem dzieki Wielkie. Czyli nie odpalac oby dwoch swiatel teraz? Na poczatek dac na 40% i zwiekszac ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 9 Maja @DominikMimol co to za słoneczka masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 9 Maja @Mr.Green 120w Póki co coś tam idą do przodu podlane dzisiaj 300ml wody ph 6,5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 9 Maja @DominikMimol cos mi się wydaję że na 6 roślin to takie dwa panele to może być trochę słabo bo nie wiem co to za technologia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 9 Maja @Mr.Green jak na razie budżet ograniczony na następną wezmę napewno cos mocniejszego póki co zobaczymy co z tego bedzie, jak mozesz powiedz mi bo mam ziemię plagron royalmix piszą ze nie trzeba jej nawozić przez pierwsze 6 tygodni czy mimo to moge dac cos na korzenie teraz czy lepiej nie ? @DominikMimol 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 9 Maja @DominikMimol możesz dać mini dawki jakie tam producent zaleca. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 9 Maja @DominikMimol 1ml/litr. Ja go leje od razu i przy każdym podlaniu.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 9 Maja @DominikMimol Na flo pomyśl sobie żeby jakieś światło dołożyć bo ciężko żeby to ładnie napuchło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 9 Maja @Dr.Grün zamowilem jeszcze jedna lampe 200w powinna przyksc za tydzien wiec bedzie jakies 440w 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 9 Maja @DominikMimol No to bajka 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 9 Maja @DominikMimol tylko wiesz że watt wattowi nie równy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominikMimol 20 Napisano 10 Maja Dzisiaj tak to wyglada temperatura w dzien 24-25 ° w nocy 21-22 ° wilgotność 65% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach