Skocz do zawartości
DominikMimol

To moje pierwsze kroki - gorilla cookies ×5 ak47 ×1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Jest to moja pierwsza uprawa nie znam sie kompletnie tyle co tylko sie oczytalem troszkę wiec bede bardzo wdzięczny za kazda pomocna radę. Ziemia to plagron royalmix, lampy niestety troche słabe dwie po 120w moze przy następnej bedzie mnie stać na lepsze. Dziś wyszły z ziemi, jak na razie spryskiwalem ziemię jutro ja juz podleje 300ml, doniczki 18l namiot 150×150×200 nasiona gorilla cookies ×5 ak47 ×1

20250508_111256.jpg

20250508_111242.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia 😉 Pamiętaj, żeby za dużo nie podlewać i będzie wszystko szło 💪🌱

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WymiataczMega wentylacja jest na razie prowizoryczna na dniach dojdzie wentylator wyciagowy i wlotowy, na razie wiatrak wieje i po otwierane wloty są z dołu i z gory l, temperatura 24° wilgotność 60-70% na dniach planuje dac cos na korzenie a pozniej plagron terra grow i plagron terra Bloom 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.Green jak na razie budżet ograniczony na następną wezmę napewno cos mocniejszego póki co zobaczymy co z tego bedzie, jak mozesz powiedz mi bo mam ziemię plagron royalmix piszą ze nie trzeba jej nawozić przez pierwsze 6 tygodni czy mimo to moge dac cos na korzenie teraz czy lepiej nie ? 

@DominikMimol

Messenger_creation_5F348E1D-2BD3-41CA-AA70-6A407EA20662.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi