WymiataczMega 3152 Napisano 1 Maja Ile litrów? Wyczyść dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Maja (edytowane) Godzinę temu, WymiataczMega napisał: Ile litrów? Wyczyść dobrze. 5 litrów, okej wyczyszcze a i obkleilem te pojemniki co mam, kartkami papieru, zeby slonce nie dochodzilo do korzeni Edytowane 1 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Maja @rybson222 5 to zdecydowanie za malo. Minimim 9 litrow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Maja kazdy mi mówi cos innego, raz ze minimum 9 raz ze moze byc 5, raz ze w sloiku nawet mozna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 1 Maja @moonka Z tego co mi napisał kolega to, celuje w 10-20g także takie piątki powinny mu wystarczyć @rybson222 W słoiku to możesz bigos trzymać nie rośliny 😅 A z tymi innymi to każdy miał rację co Ci pisał możesz trzymać w 3,5,10 a nawet 30 litrowych donicach bo kto Ci zabroni. @Mr.Green Też Ci napisał i nawet wysłał zdjęcia, że możesz wysiać i zebrać w litrowej donicy. Zrób, jak uważasz byle iść do przodu 😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Maja (edytowane) siema malutka aktualizacja, zaczalem kielkowac jeszcze dwie pestki: Edytowane 1 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 2 Maja Może coś z tego bd ale w5 l to małe wyjdą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja (edytowane) On 4/30/2025 at 8:33 PM, rybson222 said: no to qwa zmienie doniczke, mam inne doniczki. Nie zmieniaj, wsadź ja do ciemnego opakowania i będziesz miał możliwość sprawdzenia czy korzenie są rozwinięte, jak już wjebales do jednego pojemnika to zostaw, korzenie nie patrzą czy rosną w plastikowej butelce czy w złotym garnku mają mieć ciemno i dobre warunki, jak będziesz kombinować to albo upierdolisz kiełek albo będziesz stresować sadzonkę jak już się wykluła Edytowane 2 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja (edytowane) jeszcze z ziemi nie wyszly, wiec nie przesadzalem, obkleilem te pojemniki kartkami 6 godzin temu, Pan napisał: Może coś z tego bd ale w5 l to małe wyjdą wlasnie dobrze ze male wyjdą, bo sąsiedzi mają czujne oko jak myslicie, wyjdą jutro z ziemi czy jeszcze nie ? Edytowane 2 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 2 Maja @rybson222 Kiedy wyjdą to tylko one wiedzą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja 5 hours ago, rybson222 said: wlasnie dobrze ze male wyjdą, bo sąsiedzi mają czujne oko Posadz też pomidory jak masz miejsce i rośliny pomiędzy nimi trzymaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @Pan w 5 litrowych całkiem całkiem idą. Nawet wazon się nada jak dla automata. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja (edytowane) 2 minuty temu, Mr.Green napisał: @Pan w 5 litrowych całkiem całkiem idą. Nawet wazon się nada jak dla automata. no i klasunia,uprawa wlasciwie prawie za darmo, wydalem 5 dych na nasiona tylko ile ci gram wyszlo ze wszystkiego ? Edytowane 2 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja A jak nie chce kolega dużego planta to nie ma sensu sadzić w większej niz 5 litrów. Bo od 8 to już potrafią wyrosnąć duże babole. Bo to właśnie dają większe doniczki.. większe babole.. nawet automaty. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 2 Maja @Mr.Green a żeś kurwa kolor wyczarował 🤯 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @rybson222 wyjdzie tyle ile masz powierzchni i jaką lampę. O ile czegoś nie spierdolic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja (edytowane) 11 minut temu, Mr.Green napisał: @rybson222 wyjdzie tyle ile masz powierzchni i jaką lampę. O ile czegoś nie spierdolic ja nie bede pod lampa uprawial, tylko doniczki na dwór wystawie @Mr.Green ile litrów ma ten twój wazon czerwony Edytowane 2 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Maja @rybson222 wiem ale pytałes mnie ile mi wyszło a ja uprawiam w środku. Na dworze rządzą się inne zasady niż w szafie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja @rybson222 jesli na outa to doniczki 9 litrow minimum. Ja sadze w takich automaty i korzenie zazwyczaj nie maja juz miejaca na wiekszy rozrost. Nie sadze w wiekszych bo nie chce zeby porosly zbyt duze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Maja (edytowane) 7 minut temu, moonka napisał: @rybson222 jesli na outa to doniczki 9 litrow minimum. Ja sadze w takich automaty i korzenie zazwyczaj nie maja juz miejaca na wiekszy rozrost. Nie sadze w wiekszych bo nie chce zeby porosly zbyt duze ale stary, ja dlatego chce posadzic w 5 litrowych,zeby nie rosly duze, jak mi napisali koledzy ze 5 litrów bedzie okej, szczegolnie dla mnie bo z 20 gram na jaranie chce miec, wiec na chuj mam sadzic w 10 litrowych donicach. Kolega napisał ze w 8 litrowych rosną babole kielkuje 4 pestki, wiec jakies moze 80 lub wiecej gram mokrego wyciagne, z 4 krzaczków Edytowane 2 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach