Mr.Green 4836 Napisano 30 Kwietnia @rybson222 ja jako maniak uprawy organicznej używam tylko Canna Terra Bio ale na mnie nie patrz bo ja mam swoje śruby.. Zamów biobiza light mixa który też jest ok. Miałem go na pierwszym grow potem jednak zmieniłem na Canna Terra Bio bo uważam że jest lepszej jakości co ogólnie widać jak tylko otworzysz worek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 30 Kwietnia I po kłopocie xd Tylko dziury niech ma I jak zaczynasz hodować to nie chwali się nawet tym prawilnym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia @Mr.Green dobra zamówie light mixa, doniczke zmienie na troszke wiekszą i na taką która nie jest przeźroczysta, i wystawie na dwór Jak myslisz, ile minie zanim roslinka przebije sie przez ziemie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 30 Kwietnia @rybson222 jak wsadzasz pestkę od razu do ziemi to 2-3 dni do nawet tygodnia jeżeli dłużej się zbiera. Doniczke możesz zawszę zmienić na większą. Czyli po prostu przesadzić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia dzisiaj je lekko podlalem, kiedy nastepny raz podlac ? za dwa dni ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 30 Kwietnia @rybson222 co znaczy lekko? Warto ustalać objętość podlewania jeżeli się nie ma wprawy. 100ml 200ml itd. Musi być jakiś system. Chaos nie wskazany. Ogólnie to przykryj ta doniczkę czymś przezroczystym. Obcięta butelką z korkiem u góry. Jak zostawisz otwartą doniczkę to będzie ciężko utrzymać wysoką wilgotność która jest niezbędna dla sadzonki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 30 Kwietnia Polecam spryskiwacz na etap przebijania GG x hk od Grzesia mi tydzień ponad nie wychodził a jak wyszedł to legenda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 30 Kwietnia @rybson222 coś takiego.. Inaczej to ja wysuszy na parapecie w moment od słońca. A na polu to już w ogóle.. padnie w jeden dzień. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia Siema, czajcie to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 30 Kwietnia (edytowane) Rób co chcesz, niczego nie żałuj... Człowiek uczyć winnien się na błędach, mnie masz z 16 lat i tyle Z fartem Edytowane 30 Kwietnia przez Pan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia (edytowane) 3 minuty temu, Pan napisał: Rób co chcesz, niczego nie żałuj... Człowiek uczyć winnien się na błędach, mnie masz z 16 lat i tyle Z fartem ziomal, albo ci ucieło litery XD, albo chuj wie co Edytowane 30 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 30 Kwietnia Elegancko ojebane izolacją 👍 już prąd cię nie popieści😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia 2 minuty temu, Pan napisał: Rób co chcesz, niczego nie żałuj... Człowiek uczyć winnien się na błędach, mnie masz z 16 lat i tyle Z fartem Dzięki ziom, bede relacjonował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 30 Kwietnia Oby korzenie nie były wystawione na światło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia Teraz, WymiataczMega napisał: Oby korzenie nie były wystawione na światło. w tym pojemniku na razie bedą w domu na parapecie, potem jak troche podrosną to je przesadze do normalnej doniczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 30 Kwietnia W tym pojemniku to padną i tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia (edytowane) 2 minuty temu, Pan napisał: W tym pojemniku to padną i tyle no to dobra, jak wyjdą na wierzch to od razu je dam do normalnej doniczki. to te pojemniki mam przeniesc gdzies zdala od slonca, jak dobrze rozumiem Edytowane 30 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 94 Napisano 30 Kwietnia Auto nie wybaczają błędów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia (edytowane) No dobra, jeden raz musze je przesadzic, skoro te pojemniki są nieodpowiednie A tak w ogóle mam coś takiego: Dodać ten torf podczas przesadzania, do tej ziemi co mam ? Edytowane 30 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Maja siema, znalazlem takie doniczki na chacie, nadają sie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach