czanczanek 310 Napisano 9 Maja (edytowane) @Mr.Green no mam właśnie rota dawalem od razu , tylko nie pamiętałem jak z resztą Edytowane 9 Maja przez czanczanek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 9 Maja @czanczanek korzenie na start możesz dawać małe dawki. Z resztą poczekaj. Nie ma zbytnio sensu na początku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 9 Maja @Mr.Green truskawa tylko coś jej listki wyjebalo w górę az dziwne, na pewno nie od światła bo jest na dobrej wysokości 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 9 Maja @czanczanek będzie przecipa. Pa jak się już wygina od małego. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 9 Maja @Mr.Green 🤣🤣 ty to jesteś gigant jednak, tekst adekwatny do sytuacji 🤣 no mam nadzieję, że taka będzie hehe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 10 Maja @czanczanek Te pierwsze listki to nie ma co patrzeć często są powykręcane 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 22 Maja @Mr.Green siemano, 29 dzień ananasa i 25 White widow i pytanko czy mogę im przyjebac już nawozy wszystkie ? Bo według tabeli biobizz to od 2 tyg ale już mają 3 to może po 0.7 ml na litr ? Bo truskawa 19 dzień to chyba za wcześnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 22 Maja Poka kwiatki to coś zaradzimy 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 22 Maja @WymiataczMega @WymiataczMega ten widow cos ma na dolnych listkach ale u góry jest ok, na ananasa przymknij oko bo miał iść w kosz bo od początku urodził się z Downem ale przeżył xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 268 Napisano 22 Maja Bardzo małe jak na 29/25 dzień coś poszło nie tak ^^ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 22 Maja @TaTTiTo mogłem się pomylic o 3 dni czy coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 268 Napisano 22 Maja Wyglądają na max 10-14 dzień 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 22 Maja @TaTTiTo nie no to ma więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 80 Napisano 22 Maja Robilem tego pineapple , fajny. 😄 👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 22 Maja Dawaj z tabeli im jeść na razie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach