czanczanek 310 Napisano 27 Kwietnia Witam serdecznie wszystkich po długiej przerwie :), przejdę od razu do rzeczy, mianowicie posadziłem sobie jedno ziarenko Pineapple express od Fastbuds i problem polega na tym, że nie wiem czemu ale strasznie ja wyciąga do góry roślinka ma 4 dzień narazie póki co to podlewam ją wodą z pH 6,3 6,5 z root juice od biobizz tylko nie wiem właśnie czemu ona tak się wyciąga do góry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1534 Napisano 27 Kwietnia @czanczanek bo lampa za wysoko 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 27 Kwietnia @Tester ok, dziękuję za info a powiedz mi na ile ja dać bo nie pamiętam jak dawałem przy poprzednich uprawach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @czanczanek a na ile miałeś teraz że tak się wyciągnęła? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 27 Kwietnia (edytowane) @Mr.Green tak na 30 cm własne na 30 % mocy Edytowane 27 Kwietnia przez czanczanek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @czanczanek wydaję mi się że była chyba trochę wyżej Zostaw 30cm a daj więcej mocy. Wrzuć śmiało 50% jeżeli jest tak jak mówisz. Jak długo już używasz tej lampy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 27 Kwietnia @Mr.Green no na samym początku była wyzej tak jak mówisz ale wczoraj obniżyłem na 30cm i napisałem do wasz ogólnie to używam od roku czasu ale miałem przerwę długa w uprawie, jest pełno moich postów fotorelacji itd, i dużo też mi pomogłeś wtedy hehe 🙂 nie Spale jej jak dam na 50 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @czanczanek spokojnie pamiętam Cię. Widzisz i teraz mamy prawdę i fakty. Lampa była wyżej i dopiero wczoraj została obniżona a to istotna różnica między domysłem że lampa była cały czas na 30cm. Zostaw 30cm które wczoraj ustawiłeś i zostaw te 30% i obserwuj. Powinna zaraz odczuć to co zrobiłeś dzień wcześniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 27 Kwietnia @Mr.Green dobra robie tak jak radzisz 🙂 zobaczymy za parę dni jak coś to się będę radzil @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia Czyli 30 na 30 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Kwietnia @Mr.Green uważaj żeby jej nie przysuszylo bo to sadzonka jest. Musisz ostro zadbać żeby miała tam wilgotno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 27 Kwietnia @Mr.Green spoczko, ma 77% póki co i 25 stopni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 27 Kwietnia Jakiej wielkości jest ten box ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 27 Kwietnia @Dr.Grün 80/80/180 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 27 Kwietnia To weź przesadź do większej donicy i podsyp wyżej ziemią. Będzie legancko @czanczanek ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 310 Napisano 27 Kwietnia @Dr.Grün spoko zawsze po tygodniu przesadzalem do materialowki już 10 i tak właśnie oszukiwałem nie raz xd, że zanuzalem trochę niżej w tej dużej doniczce hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 27 Kwietnia To problem masz rozwiązany 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 28 Kwietnia ja przy podobnym boxie wysokosciowo ustawiam marsa ts1000 na 40 cm od szczytów i 25% mocy i fajnie to sobie szło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Kwietnia Mogła tez sie wyciągnąć bo za płytko kiełka w ziemie wsadziłeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 138 Napisano 28 Kwietnia @Cykacz U mnie zaś na tej samej lampie przy 40cm i 25% strasznie w góre szły. Teraz na 30cm i 30% mocy i jest klawo. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach