Lady in Green 2959 Napisano 2 Maja @Dr.Grün nie nurkowały. Ale dziś Ci już nie policzę ile dni. 😅 We wtorek trafiły na waciki. Szybkie były. 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 7 Maja 7 Dzień Równy tydzień na powierzchni także, jakaś mała aktualizacja życia rośliny 🌱 Ostatni Epsilon którego miałem wyglądał lepiej po tygodniu, ale no nasiona, jak kinder niespodzianka, chuj wi co trafisz 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 7 Maja @Dr.Grün kurde moje też się coś opieprzaja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 7 Maja @Lady in Green Masz jakieś foto z teraz tego Twojego Epsilona ? Pewnie już dużo większy @Mr.Green Który masz dzień ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 7 Maja @Dr.Grün u mnie jeden epsilonek już 2gie piętro wysuwa a drugi upośledzony w tym samym wieku a wygląda gorzej niż pierwszego dnia. 😐 Zaraz zrobie Ci fotkę. 👍 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 7 Maja @Lady in Green Super dzięki, bo mamy w tym samym wieku, także dobre odniesienie 😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 7 Maja @Dr.Grün proszę. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 7 Maja @Lady in Green Looo baben ten pierwszy ładnie idzie Jak dobrze pamiętam to też mają 7 dni teraz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 7 Maja Jestem ciekaw jak to u was pójdzie bo w czerwcu może sobie wrzuce z 2-3 automaty do boxa te epsilonki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 7 Maja (edytowane) @Dr.Grün pierwszy w piątek będzie miał tydzień od wyjścia z ziemi, ten drugi w sobote. Edytowane 7 Maja przez Lady in Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 7 Maja @Cykacz Ogólnie one fajne są bo szybkie i bardzo mocne, nie wiem ile % ale na prawdę ryją banie, jak mało co innego W lipcu też będę robił epsilony, ale już trzy sztuki bo wiem, że będę miał czas a nie jak teraz, że liczy się każdy dzień 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 7 Maja 2 minuty temu, Dr.Grün napisał: @Cykacz Ogólnie one fajne są bo szybkie i bardzo mocne, nie wiem ile % ale na prawdę ryją banie, jak mało co innego właśnie byłem ciekaw jak z ich mocą bo przy tak krótkim cyklu to aż jest dla mnie średnio możliwe 😜 ile lat jarasz jeżeli mogę spytać? Bo moc to jest pojęcie subiektywne i dla mojego ziomka mój plant go składał a ja miałem niedosyt 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 7 Maja (edytowane) @Cykacz Mam 27l także wydaje mi się, że coś koło 12l stażu, ale teraz już mega rzadko, moja przygoda codziennego palacza zakończyła się około 3/4 lata temu. Nie jest to moja opinia bo teraz, jak zapalę to wszystko mnie składa, jak origami, ale opinia moich znajomych którzy palą dzień w dzień, że na prawdę kurewsko mocno klepie, nie wiem czy na necie da się sprawdzić jakieś info odnośnie % Edytowane 7 Maja przez Dr.Grün @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 367 Napisano 7 Maja (edytowane) 5 minut temu, Dr.Grün napisał: @Cykacz Mam 27l także wydaje mi się, że coś koło 12l stażu, ale teraz już mega rzadko, moja przygoda codziennego palacza zakończyła się około 3/4 lata temu. Nie jest to moja opinia bo teraz, jak zapalę to wszystko mnie składa, jak origami, ale opinia moich znajomych którzy palą dzień w dzień, że na prawdę kurewsko mocno klepie, nie wiem czy na necie da się sprawdzić jakieś info odnośnie % nauczyłem się już że ten %thc to jest pojęcie względne musiałbyś mieć maszynkę do testowania taką jak mają na stoiskach w stanach na targach konopnych i innych, gdzie sobie growerzy testowali swoje sample 😜 Wydaje mi się że ten % jest mocno indywidualny. z nastawieniem na to że niektóre gentyki osiągają go po prostu częściej ale to chyba też jest zależne od wielu czynników. Zawartość THC: bardzo wysoka 20% + tyle znalazlem odnośnie ile to może mieć thc. Edytowane 7 Maja przez Cykacz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 8 Maja @Dr.Grün leci drugi tydzień od moczenia pestki. Pierwszy tydzień na powierzchni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 15 Maja (edytowane) Dzień 15. Rośniemy w siłę 💪 Edytowane 15 Maja przez Dr.Grün 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 15 Maja @Dr.Grün no coś bardzo powolutku mu idzie... ja mam 2 sztuki takie co się opierniczają i też mają te jasne "pasemka" na liściach, jedna pestka (ta którą dołożyłam do upośledzonego) nie wyszła w ogóle, 4 rosną ok. Biorąc pod uwagę moje 7 i Twoją jedną wychodzi na to że te pestki f1 z rqs w 50% są ok a w 50% niestety feralne. 😐 Może jeszcze ruszą z kopyta. 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr.Grün 119 Napisano 15 Maja @Lady in Green Wcześniej je robiłem i wszystko było git, zostały mi jeszcze ich 7 albo 8 😕 A te które Ci poszły dobrze wyglądają ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 15 Maja @Dr.Grün 4 sztuki zasuwają do przodu i nie oglądają się na resztę. 👍 Jedna ciut w tyle choć nie jakoś bardzo no i ta 6ta upośledzona. Potem postaram się zrobić im zdjęcie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 15 Maja @Lady in Green u mnie też stoją dziewczyny i tylko jedna idzie do przodu.. już wrzuciłem nowe pechy bo chyba nie doceniłem nowego małego leda i je zabiłem światłem 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach