Skocz do zawartości
Dr.Grün

Epsilon F1 - RQS (50x50x140)

Rekomendowane odpowiedzi

7 Dzień 

IMG_2857.thumb.jpeg.ac139cc1b04528a97e79d5f64bcc98ff.jpeg

Równy tydzień na powierzchni także, jakaś mała aktualizacja życia rośliny 🌱 

Ostatni Epsilon którego miałem wyglądał lepiej po tygodniu, ale no nasiona, jak kinder niespodzianka, chuj wi co trafisz 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekaw jak to u was pójdzie bo w czerwcu może sobie wrzuce z 2-3 automaty do boxa te epsilonki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Cykacz Ogólnie one fajne są bo szybkie i bardzo mocne, nie wiem ile % ale na prawdę ryją banie, jak mało co innego 

W lipcu też będę robił epsilony, ale już trzy sztuki bo wiem, że będę miał czas a nie jak teraz, że liczy się każdy dzień 😕 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Dr.Grün napisał:

@Cykacz Ogólnie one fajne są bo szybkie i bardzo mocne, nie wiem ile % ale na prawdę ryją banie, jak mało co innego 

właśnie byłem ciekaw jak z ich mocą bo przy tak krótkim cyklu to aż jest dla mnie średnio możliwe 😜 ile lat jarasz jeżeli mogę spytać? Bo moc to jest pojęcie subiektywne i dla mojego ziomka mój plant go składał a ja miałem niedosyt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Cykacz Mam 27l także wydaje mi się, że coś koło 12l stażu, ale teraz już mega rzadko, moja przygoda codziennego palacza zakończyła się około 3/4 lata temu. 
Nie jest to moja opinia bo teraz, jak zapalę to wszystko mnie składa, jak origami, ale opinia moich znajomych którzy palą dzień w dzień, że na prawdę kurewsko mocno klepie, nie wiem czy na necie da się sprawdzić jakieś info odnośnie %

Edytowane przez Dr.Grün

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
5 minut temu, Dr.Grün napisał:

@Cykacz Mam 27l także wydaje mi się, że coś koło 12l stażu, ale teraz już mega rzadko, moja przygoda codziennego palacza zakończyła się około 3/4 lata temu. 
Nie jest to moja opinia bo teraz, jak zapalę to wszystko mnie składa, jak origami, ale opinia moich znajomych którzy palą dzień w dzień, że na prawdę kurewsko mocno klepie, nie wiem czy na necie da się sprawdzić jakieś info odnośnie %

nauczyłem się już że ten %thc to jest pojęcie względne musiałbyś mieć maszynkę do testowania taką jak mają na stoiskach w stanach na targach konopnych i innych, gdzie sobie growerzy testowali swoje sample 😜 Wydaje mi się że ten % jest mocno indywidualny. z nastawieniem na to że niektóre gentyki osiągają go po prostu częściej ale to chyba też jest zależne od wielu czynników.

Zawartość THC: bardzo wysoka 20% +  tyle znalazlem odnośnie ile to może mieć thc.
Edytowane przez Cykacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dr.Grün  no coś bardzo powolutku mu idzie... ja mam 2 sztuki takie co się opierniczają i też mają te jasne "pasemka" na liściach, jedna pestka (ta którą dołożyłam do upośledzonego) nie wyszła w ogóle, 4 rosną ok. Biorąc pod uwagę moje 7 i Twoją jedną wychodzi na to że te pestki f1 z rqs w 50% są ok a w 50% niestety feralne. 😐 

Może jeszcze ruszą z kopyta. 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi