Skocz do zawartości
drago556

2x Apple strudel auto lub 1x Apple strudel 1x strawberry-gorilla-auto

Rekomendowane odpowiedzi

Mam rozkmine z nimi, niby wygladaja na przezroczyste ale coś podchodzi pod mleczne ? 

Screenshot_20250703_015554_Gallery.jpg

Screenshot_20250703_015347_Gallery.jpg

20250703_131518.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@H1gh4di  ogólnie zielona ale niektóre kielichy są właśnie takie różowo fioletowe, apple strudel od fustbudsa lub jedna apple strudel druga strawberry gorilla, nie wiem do dzisiaj, albo dwie apple albo jedna taka druga taka 😂😬

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lecą na stryczek jutro albo po jutrze, ciekawe co to ilościowo z tego będzie, jakościowo jedna i druga błyszczy jak psu jajca, ale nie zachwalam jeszcze 😆🫡 

20250708_195442.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko takie, i co to zrobić z tymi lisci przed suszeniem zostawić je ? W sensie te które są wtopione w topa, są zolte ale żeby je usunąć musiał bym topy rozginac paluchami a to chyba chujo*y pomysł, pierwszy raz mam tak żeby flush w ciągu tygodniu tak wyssał liscie ładnie 

20250709_215804.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za chwilę będą, trichomy wolno bardzo dojrzewały, a dalej ciężko bursztyna znaleźć, ale mleczne są, Rh mam małe 38/45% i wiatraki 3 na 80x80 więc plecha raczej odpada ale oby tak przy suszeniu zostało bez plechy, klimatyzacja będzie chodzić 24/0 żeby zrobić te 18/19 stopni i nawilżacz bo suchy pokój 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiszą drugi dzień, 18/19 stopni, średnie Rh 58%, skacze sobie od 57 do 65, klimatyzacja odpalona 24/0 i działa jak osuszacz powietrza stad chyba te skoki w połączeniu z nawilżaczem, ale w apce mam wykresy i pokazuje średnią 58%

20250712_222812.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi