cejerowski21 674 Napisano 2 Czerwca Dzien 53 i 23 Po 1.5L wody + Euforia 10ml bloom + 1ml atami bloombastic Mazar 7.5bloom i 0.5 bloombastic + obie 1ml nirvana+ 2.5 activera+ 0.5calmag+ 1.5 topmax+ 1.5 zannazym + mikroby Byly przyblokowane nawozami 😉 pozdro 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 2 Czerwca Ale gorąc mają 😬 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 256 Napisano 2 Czerwca a ja myślałem że u mnie jest gorąco ^^ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 2 Czerwca Dlatego takie zmęczone może? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 674 Napisano 2 Czerwca @Mr.Green Tak, to na 95% przez przyblokowanie nawozami były smutne. Dwie dawki bez takiej ilosci zarcia i odrazu weselsze, nie byla to kwestia za duzej ilosci wody tylko pierwiastkow. Teraz dorzuce wtłaczajacy bo 32* to sauna, kazdemu sie przyda wypocic ale nie 24/7. Jest sprawa o ktorej wam nie mowilem, łodyga mazara ktora pękła we wczesnych dniach życia roslinki, pekla mi pozniej dwukrotnie podczas naginania, ale jak widac wszystko sie zrosło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 674 Napisano 7 Czerwca Dzien 58 i 28 Przesuszone takie ze siemasz 1.5L wody pH6.5 Woda + cannazym 4ml+ algamic 4ml+ activera 4ml+ 1ml bloombastic + 8/9ml bloom mazar/euph+ 2ml topmax+ 0.2calmag+2ml nirvana+ mikoryza Dodaje wentylator wpychajacy powietrze w w gorna czesc boksa, temperatury dobily do 36* 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 96 Napisano 7 Czerwca Obóz karny dla konopi, za co gibają? 😅😐 1 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 674 Napisano 11 Czerwca Dzien 62 i 42 Znowu dlugo bez podlania, jak dbam tak mam. Powypierdalalem male jakies topki ktore ledwo bylo widac. Zerwalem jednego wiekszego z lewej zapalilem i cos tam czuc, mimo mojego kulawego podejscia do roslinek thc i tak sie wytworzylo Dostaja po 0.5calmag 3.5cannazym 2.5 activera i algamix 2 nirvana 1.5 bloombastic 8bloom 2.5topmax Ph6.5 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 11 Czerwca @cejerowski21 zainwestuj w coś do podlewania skoro możesz tylko raz na tydzień podbić do panien.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 674 Napisano 13 Czerwca Dzien 64 i 34, 1.5L wody + 2.5 activera i alga i nirvana 0.7 calmag 1.5 i 1 bloombadtic 12-10bloom 3topmax ph6.5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 619 Napisano 13 Czerwca @cejerowski21 o jak ładnie odżywają, chyba temperaturę ogarnąłeś, co? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 674 Napisano 13 Czerwca @Mechanik ostatnimi czasy dorzucilem im wentylator wpychajacy powietrze i mocniejszy mieszak, troche pomoglo 🙂 poza tym odblokowaly sie z nawozow, nie byla kwestia przelania tylko przenawozenia i temperatur jak w saunie. Juz ogarniete ladnie sobie rosna, pozniej wyjebie wysuszone liscie, slabo rokujace topki wyjebalem w wiekszosci. Zaczynaja ogolem pachcniec i wygladac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 619 Napisano 13 Czerwca (edytowane) @cejerowski21 każdy kto uprawiał wie jak wygląda przelana roślina, tego nie można z niczym pomylić, po prostu zjebałeś kilka rzeczy w krótkim odstępie czasu i tu się nie ma absolutnie czego wstydzić, ani wypierać tylko wyciągać wnioski i cisnąć dalej, a będzie tylko lepiej 😄 ja mam planty na początku 6 tygodnia i daje 1l wody na doniczkę 11l i wyglądają tak: i wcale ich nie podlewam jakoś często, według agendy wychodzi, że podlewałem 6 czerwca. Dzisiaj już czuję, że czas bo i doniczka lekka i ziemia z wierzchu mniej wilgotna (nie przesuszona, że wygląda jak pokruszone skały czy bryłki, ale czuć w palcach, że można lać). Także jak widzisz też nie często A Ty roślin przenawożonych kompletnie nie miałeś, tylko spójrz na to zdjęcie Lekki nadmiar azotu, bo wydłużone końcówki liści, takie palczaste, ale nie świecą się jak psu jajca, nie są wręcz czarne i nie wyglądają jakby się topiły. Troszkę nabite, ale na granicy, po pistylach widać, że to był pierwszy, może drugi ale wątpie tydzień na przejściu, to akurat żeby zejść z azotu i lać coś na kwitnienie. I wtedy, z powodu tego, że liści miałeś coraz więcej, a wszystko pływało, temperatura rosła z powodu wysokiej wilgotności. Woda wyparowała, korzenie wyschły, wilgotność spadła, ale temperatura i brak obiegu w namiocie spowodowały wtedy suszę. Tak to wygląda ze zdjęć i odczytów z higro/termometru, nie inaczej Edytowane 13 Czerwca przez Mechanik 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 674 Napisano 16 Czerwca Dzien 67 i 37 1.5L na glowe Euphoria - 3.5 cannazym + 3.5alga mic i activera + 2ml nirvana+ 8bloom + 3.5pk + 1.5 bloombastic + 3topmax Mazar to samo ale mniej pk i bloombastic Ph 6.5 Maja za cieplo, nie dam rady zbic temp do 28 w dzien, jwst jak jest w srodku chodza dwa wentylatory mieszajace jeden wtlaczajacy powietrze do boxs i jeden wyciagowy od filtra weglowego. Krzaczki pachna i maja sie dobrze Grow roku to to nie jest, ale cos tam z tego wyjdzie Mam do was pytanie, czy wasz topmax od biobizz tez tak wali jajem? Podejrzewam ze mogl sie skisic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3152 Napisano 16 Czerwca Topmax raczej słodki ma zapach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 16 Czerwca A ta "miedziana cewka" jak działa albo do czego to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mechanik 619 Napisano 16 Czerwca @cejerowski21 cuś tam towaru daa 😄 odratowana na ostatniej prostej. A nie masz możliwości jeszcze jakiegoś mieszaka jej tam dołożyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 138 Napisano 16 Czerwca Ja zapobiegawczo kupilem i Topmax i bloom, bo jakos mi dziwnie pachnialo. Po otwarciu nowych produktow kompletnie inny zapach. A miedzy ta a poprzrdnia uprawa minelo kolo 2 miesiecy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 674 Napisano 20 Czerwca Dzien 71 i 41 Z 10bloom + po 2 bloombastix i reszta 1.5L wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 674 Napisano 22 Czerwca Dzien 73 i 43 dzien flo Dostaja po 1.5L wody 6.5ph z 1ml calmag 3ml activera 3ml algamix 2ml nirvana 11/13bloom 1.5-3ml pk 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach