sebulbul 97 Napisano 20 Czerwca (edytowane) Oto sam środkowy badyl z drugiego drzewa. Na drugim foto reszta z drzewa prócz tych 50+10. To bedzie panie sto kilkadziesiąt. Dobrze że tak dużo bo widzę że jest niezły przeciąg. Pierwsze drzewo to już historia A co tam w szafie jeszcze się kitra? Edytowane 20 Czerwca przez sebulbul 1 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 20 Czerwca @sebulbul co tam za morda się skrada na ostatnim zdjęciu? 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebulbul 97 Napisano 20 Czerwca 1 godzinę temu, Mr.Green napisał: @sebulbul co tam za morda się skrada na ostatnim zdjęciu? 🤣 VID_20250620_055020113~2.mp4 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 20 Czerwca Chciał capnąć😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebulbul 97 Napisano 28 Czerwca pokazałem wczoraj znajomemu drzewa i zbiory. okazał się psem. z narkotykowego 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 28 Czerwca (edytowane) Przypał masz? Edytowane 28 Czerwca przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebulbul 97 Napisano 28 Czerwca (edytowane) 14 minut temu, WymiataczMega napisał: Przypał masz? zobaczymy... raczej nie sram pod siebie, choć nie powiem miękko mi się zrobiuło jak blache zobaczyłem.ja to mam i tak dla siebie, chuj im w dupe Edytowane 28 Czerwca przez sebulbul 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huczpucz 105 Napisano 28 Czerwca @WymiataczMega Już wchodzą pewnie 🤯 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebulbul 97 Napisano 28 Czerwca (edytowane) dwa ostatnie drzewa scięte. musiałem specjalnie klimę na chacie zamontować, bo mam za gorąca na poddaszu i schły w 1 dzien. Uczę kota trymować Edytowane 28 Czerwca przez sebulbul 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
huczpucz 105 Napisano 28 Czerwca @sebulbul Z doświadczenia wiem, ze są psy i labradory. Ten akurat mógł ci pokazać tylko, zebyś zachował niektóre sprawy dla siebie 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Czerwca @sebulbul no ucz go ucz bo na tych wcześniejszych fotach to trym do poprawy ewidentnie 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 28 Czerwca @sebulbul fajnych masz znajomych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebulbul 97 Napisano 30 Czerwca Łącznie pany ponad pół kloca suchego topa wyszło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach