Janiak2000 0 Napisano 8 Lutego 2020 Ile jeszcze czasu potrzebuje tą roślinka bo ma 3 miechy a tu bardzo powoli to idzie (amatorem jestem) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Lutego 2020 @Janiak2000 ona jeszcze nawet nie kwitnie, gdzie ty ją trzymasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Lutego 2020 @Janiak2000 ona ma 3 miesiące? Wygoda jakby miała max miesiąc. Co to za roślinka? Automat czy tradycyjna odmiana? Jakie masz światło i w ogóle setup? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janiak2000 0 Napisano 8 Lutego 2020 Nawet nie wiem bo dostałem nasionko zaiwestowalem w lampę i boksa i odrzywki i tak rośnie ja jej tylko liście podwionzalem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 8 Lutego 2020 Jaka lampa? jak długo dziennie świecisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Lutego 2020 @Janiak2000 no ile ją świecisz godzin dziennie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janiak2000 0 Napisano 8 Lutego 2020 Led uv do 13 godzin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 9 Lutego 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 13 Marca 2020 Tu nawet nie ma co palić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach