Gość Napisano 6 Maja Indukcji ciag dalszy... Na kazdej roslinie pojawily sie juz "wloski", zrobilo sie gesto ale w gore juz nie rosna🙃 dzisiaj wlecial filtr bo po wejsciu do domu bylo czuc delikatny zapach roslin🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Maja IKEA powinna wziąć przykład i zacząć szafy pod uprawę na stronie internetowej sprzedawać 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Maja @JarzynaSWDN wystarczy, ze ktos wpadl na pomysl sprzedazy boxa kompatybilnego z szafa z ikea. Jedyne co trzeba zrobic to wyciac w szafie dwa otwory na wentylacje😂 @JarzynaSWDN tesciowa spala dwie noce kolo tej szafy i myslala, ze to drukarka tak szumi🤣🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 7 Maja @moonka ładnie teściową robisz w bambuko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Maja @Mr.Green ja jej poprostu nie wyprowadzilem z bledu. Skoro to drukarka to niech tak zostanie😂 mialem tez "nalot" policji bo odwiedzila mnie rowniez kuzynka, ktora pracuje w policj. Poprzednim razem zagladala do starego boxa gdy wszystko kwitlo i tym razem sie nie polapala, ze w szafie sa rosliny😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 7 Maja @moonka dobrze czułem że Ty z policyjnej rodziny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Maja @Mr.Green a co najlepsze mam takich wiecej w rodzinie😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Maja U mnie zaraz przed ścinką była właścicielka domu, jak co roku i też drukarkę na szafie postawiłem i włączyłem i była gitara 🎸, największy problem to wentylator ale jak ma sie ac Infiniti to nawet go nie słychać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Maja @JarzynaSWDN podobnie zrobilem gdy byl u mnie tydzien temu serwisant od pieca. Piec 3 metry od szafy wiec wlaczylem byle co do drukowania byle by buczalo😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Maja Rodzinka pojechala wiec moglem w koncu na spokojnie isc podlac rosliny... tak myslalem ale braklo mi odstanej wody🙈 w zwiazku z tym dostaly co mialem a wiec po pol litra a jutri delewka. Do wody dodalem melase, ktora dawkuje co jakis czas oraz troche blooma od bac. Jutro poprawie wlewajac w nie jeszcze conajmniej po 700ml. Wygladaja slabo ale za chwile dojda do siebie gdy sie napija🙂 rosliny dostaly swoje to i ja ide po swoje czyli zajarac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 9 Maja Ładne, mocno zielone 💚 i dość wysokie tym razem 👍. Po przesuszeniu wystrzelą jak pojebane🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 9 Maja @WymiataczMega no grubo nabite azotem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Maja (edytowane) @Mr.Green @WymiataczMega nie dostaly ani ml azotu w plynie. Jedynie 1szt tabsa na starcie i odrobine orgatrexu🙃 Edytowane 9 Maja przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 9 Maja @moonka startex dawałeś? Ogólnie tabsy silne są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Maja @moonka bac bloom ma duzo azotu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Maja @Mr.Green startex byl na wstepie wraz z cala reszta gadzetow. Do dzisiaj leciala sama woda i co +- 2 podlania melasa @Cholender duzo go nie dostaly. Tylko aby poczuly smak😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 9 Maja @moonka wszędzie azot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Maja @Mr.Green przejedza🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 9 Maja @moonka na szczęście to ten dobry azot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Maja @Mr.Green a to jest ten dobry i ten zly?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach