Skocz do zawartości
Gość

4x Tropicanna poison f1 fast version,1x sweet zz, 1x pink mist. Szafa 60x100x155. Led 240W

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Indukcji ciag dalszy... Na kazdej roslinie pojawily sie juz "wloski", zrobilo sie gesto ale w gore juz nie rosna🙃 dzisiaj wlecial filtr bo po wejsciu do domu bylo czuc delikatny zapach roslin🙈 

20250506_174707.jpg

20250506_174721.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

IKEA powinna wziąć przykład i zacząć szafy pod uprawę na stronie internetowej sprzedawać 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@JarzynaSWDN wystarczy, ze ktos wpadl na pomysl sprzedazy boxa kompatybilnego z szafa z ikea. Jedyne co trzeba zrobic to wyciac w szafie dwa otwory na wentylacje😂

@JarzynaSWDN tesciowa spala dwie noce kolo tej szafy i myslala, ze to drukarka tak szumi🤣🙈

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green ja jej poprostu nie wyprowadzilem z bledu. Skoro to drukarka to niech tak zostanie😂 mialem tez "nalot" policji bo odwiedzila mnie rowniez kuzynka, ktora pracuje w policj. Poprzednim razem zagladala do starego boxa gdy wszystko kwitlo i tym razem sie nie polapala, ze w szafie sa rosliny😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

U mnie zaraz przed ścinką była właścicielka domu, jak co roku i też drukarkę na szafie postawiłem i włączyłem i była gitara 🎸, największy problem to wentylator ale jak ma sie ac Infiniti to nawet go nie słychać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@JarzynaSWDN podobnie zrobilem gdy byl u mnie tydzien temu serwisant od pieca. Piec 3 metry od szafy wiec wlaczylem byle co do drukowania byle by buczalo😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Rodzinka pojechala wiec moglem w koncu na spokojnie isc podlac rosliny... tak myslalem ale braklo mi odstanej wody🙈 w zwiazku z tym dostaly co mialem a wiec po pol litra a jutri delewka. Do wody dodalem melase, ktora dawkuje co jakis czas oraz troche blooma od bac. Jutro poprawie wlewajac w nie jeszcze conajmniej po 700ml. Wygladaja slabo ale za chwile dojda do siebie gdy sie napija🙂 rosliny dostaly swoje to i ja ide po swoje czyli zajarac:ganjamon:

20250509_205357_compress61.jpg

20250509_210026_compress93.jpg

20250509_210003_compress18.jpg

20250509_205907_compress26.jpg

20250509_205916_compress11.jpg

20250509_205920_compress1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Mr.Green startex byl na wstepie wraz z cala reszta gadzetow. Do dzisiaj leciala sama woda i co +- 2 podlania melasa

@Cholender duzo go nie dostaly. Tylko aby poczuly smak😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi