Go艣膰 聽聽 Napisano 8 Marca W szafie suszarnia wiec powoli ruszam z nowym projektem. Nie wiedzialem na jaka ilosc roslin sie zdecydowac. 2 a moze 4... az padlo na 6 szt w 9 litrowych doniczkach馃檭 4x tropicanna poison f1, sweet zz oraz pink mist. Nawozy organiczne jak na zdjeciu (narazie jedyne bo nie mam nic wiecej do zaoferowania馃槀)聽trening bedzie na 100% ale jeszcze nie wiem jaki馃檪 nasionka od wczoraj na wacikach. Tym razem bez moczenia w wodzie bo mi sie nie spieszy. Ziemia plagron lightmix + dosypka z poprzedniego grow bo troszke braknie worka 50litrow馃檪 swiatelko to samo czyli chinski聽led 240W poskladany raz jeszcze ale tym razem juz tak jak powinno byc od poczatku. Na dniach nasionka wykielkuja i trafia do malitkich doniczek. Postoja poza boxem do czasu az cos sie pojawi i do tego momentu temat w szafie powinien byc juz suchy馃榿 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Mooshrom 聽聽 331 Napisano 8 Marca B臋dzie obserwowane powodzenia 馃檪 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 8 Marca Fajny kielonek聽馃槄 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 8 Marca @Cholender taki mi sie chwycil i taki uzywam馃槀 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 9 Marca Taka niespodzianka w niedziele馃檭 wystarczyly 2 dni na wacikach aby byly聽takie kielki馃榿 przed chwila trafily do malych doniczek z ziemia z poprzedniego grow. Jedynie sweet zz musi jeszcze polezec na waciku bo cos sie ociaga @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 10 Marca A to zaszalalem... Wczoraj pootwieralem okna na poddaszu zeby troche je przewietrzyc i zapomnialem zamknac na noc馃檲 10 stopni to troche malo jak na start dla kielkow, ktore staly 2 metry od okna馃槀 dobrze, ze to tylko jedna noc i rano sie ogarnalem co odwalilem馃槀聽 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Mooshrom 聽聽 331 Napisano 10 Marca 3 godziny temu, moonka napisa艂: A to zaszalalem... Wczoraj pootwieralem okna na poddaszu zeby troche je przewietrzyc i zapomnialem zamknac na noc馃檲 10 stopni to troche malo jak na start dla kielkow, ktore staly 2 metry od okna馃槀 dobrze, ze to tylko jedna noc i rano sie ogarnalem co odwalilem馃槀聽 Czyli ju偶 je zahartowales na samym pocz膮tku聽馃槄聽teraz b臋d膮 silne nie straszne im 偶adne mrozy 馃榾 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 10 Marca (edytowane) @Mooshrom聽 @moonka @Mooshrom聽teraz moge sie posmiac ale rano lecialem na gore z nadzieja, ze nie wypizgalo do 5 stopni馃槀 dla mnie to lepiej bo zwolnia troszke a szafa jeszcze zajeta i mogly by sie pokazac tak za 3 dni馃槀 Edytowane 10 Marca przez Go艣膰 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 11 Marca Powoli zaczynaja sie pojawiac wiec pora na szafe馃檭 swiatlo na minimum i jakies pol metra od doniczek. Calkiem wypadlo mi to z glowy ale musze sie zaopatrzyc w nawilzacz bo bez tego troche kiepsko馃槄 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 11 Marca Wlecial prowozoryczny ale dzialajacy "nawilzacz"馃槀 skropilem je rowniez delikatnie ukorzeniaczem. Wszystkie tropicann juz na powierzchni. Pink jeszcze nie widac a za chwile ide zerknac na pestke sweet zz @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 13 Marca I znowu pestki za plytko馃槀馃檲馃檲馃檲 tego sie chyba nigdy nie naucze馃ぃ maly pomagier pod kolor wystroju szafy w celu poprawienia chumory przy zagladaniu do srodka馃槀 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 16 Marca Ich pierwszy weekend w szafie馃槀 vpd caly czas聽waha sie od 0.8聽do 1聽wiec jest ok. Wilgotnosc na poziomie 75% nie pozwala zejsc nizej a podnoszenie temperatury nie wchodzi w gre bo sie ugotuja. DLI w okolicy 10-12 w zaleznosci gdzie sprawdzam. Podlewane srednio co 2 dni iloscia nieznana bo na oko馃檪 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
WymiataczMega 聽聽 3153 Napisano 16 Marca Pomagier ma oko na ro艣liny 馃槈 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 18 Marca Wyciagaja sie nadal ale... jesli sie nie klada聽jest dobrze馃槀 warunki mozna powiedziec idealne co nie zdazalo mi sie zbyt czesto馃槄 dzisiaj znowu dostaly troche pic. Po okolo 40ml na leb wraz z ukorzeniaczem. Swiatelko nie wiem ile % i jak wysoko bo ustawilem je pod odpowiednie DLI i PPFD dla tej fazy wzrostu馃檭 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 19 Marca Ten przed艂u偶acz z sterownikiem to zajebista sprawa, jak mi wpadnie troch臋 sianka to sobie te偶 go ciachne聽 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 19 Marca @JarzynaSWDN nie zaluje, ze go kupilem馃檪 fajnie by bylo miec do niego dedykowana lampe ale to moze w przyszlosci馃檭 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 22 Marca Az dziwne, ze jeszcze sie nie polozyly馃槄 na dniach bede je przesadzal bo nie chce korcic losu馃槀 jak zwykle dalem ciala z ziemia bo zamiast wziac dwa worki to wzialem jeden i musze dymac raz jeszcze.. 馃檲 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 22 Marca (edytowane) @moonka lecisz organicznie to przecie偶 mozesz wykorzysta膰 stara ziemie, chociaz czesciowo Edytowane 22 Marca przez Go艣膰 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 22 Marca @Cholender聽mialem ja uzyc do dopelnienia ale ja wywalilem gdy sprzatalem na poddaszu馃檲 tyle co wzialem ja na te male doniczki i pozniej za bardzo sie rozpedzilem z ogarnianiem...馃槀 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 22 Marca (edytowane) Ziemia przywieziona. Przy okazji kupilem worek聽plagron seeding and cutting soil na najbljzsza przyszlosc馃檭 Edytowane 22 Marca przez Go艣膰 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach