Hulk 308 Napisano 26 Lutego @nElse weź pod uwagę skoro w mieszkaniu zapach bo śliski temat żeby ktoś nie poczuł 😁 Moja pierwsza uprawa zaskoczyła wszystkich.. z sześciu donic wyszło 445 g.. Mówili że za krótko suszyłem ale po jakimś czasie sprawdzałem i ta sama waga 😅 Więc żarówki LED dają radę 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 10 Napisano 26 Lutego 1 minutę temu, Hulk napisał: @nElse weź pod uwagę skoro w mieszkaniu zapach bo śliski temat żeby ktoś nie poczuł 😁 Moja pierwsza uprawa zaskoczyła wszystkich.. z sześciu donic wyszło 445 g.. Mówili że za krótko suszyłem ale po jakimś czasie sprawdzałem i ta sama waga 😅 Więc żarówki LED dają radę 😉 Ryjku prawilny toż to piękne co napisałeś 🙂 Bardzo zależały mi na oświetleniu które da radę za niewiele kasy, nie będę płakał że ujebałem kasę jak coś nie wyjdzie, bukmacher mnie do tego przyzwyczaił:) Mi chodzi żeby zawsze miał co zwinąć 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 308 Napisano 26 Lutego @nElse ja dałem 10 żarówek.. znajdź mój post w Majsterkowanie.. 5 o barwie zimnej i 5 o załączyłem dodatkowo przy kwitnieniu o barwie ciepłej.. Tylko ja bawię się na automatach 😁 One dużo wybaczają 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 10 Napisano 27 Lutego 9 godzin temu, Hulk napisał: @nElse ja dałem 10 żarówek.. znajdź mój post w Majsterkowanie.. 5 o barwie zimnej i 5 o załączyłem dodatkowo przy kwitnieniu o barwie ciepłej.. Tylko ja bawię się na automatach 😁 One dużo wybaczają 😁 Weź mi podeślij link do tego tematu jeśli mogę Cię prosić. Mi tu polecają koledzy żarówki z Action i w tym kierunku będę szedł. W ten weekend będę majsterkował. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 308 Napisano 27 Lutego https://marihuanaforum.pl/topic/12504-growboxzagrosze/@nElse 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 39 Napisano 27 Lutego 15 godzin temu, Hulk napisał: 5 o barwie zimnej i 5 o załączyłem dodatkowo przy kwitnieniu o barwie ciepłej.. Na początku też bawiłem się w podmiany żarówek, ale po jakimś czasie stwierdziłem, że to nie ma żadnego sensu, bo te podmiany w żaden sposób nie zwiększały plonu. Mam żarówki tylko o barwie 3000k i to jest jest wystarczające. 15 godzin temu, Hulk napisał: Tylko ja bawię się na automatach 😁 One dużo wybaczają 😁 Właśnie, że automaty nie wybaczają żadnego błędu i każda zła decyzja zmniejsza plon. Automat z góry ma zaplanowany wzrost, kwitnienie oraz ścinkę i nie można tego okresu wydłużyć. Przykładowo automat zakwitnie między 2 a 3 tygodniem i nie można tego procesu zatrzymać bądź go przesunąć. Jeżeli po drodze popełnisz jakieś błędy, to będziesz miał mniejszą roślinę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 308 Napisano 27 Lutego @Kupa kupalski zgadza się, ale też automat wybaczy robienie całej uprawy na jednej barwie światła.. Ja nie podmieniam żarówek.. mam 5 takich i 5 takich w jednej pokrywie i świecą razem.. Z białej sobię biorą na wegu a z ciepłej na kwitnieniu.. dwie uprawy wyszły zajebiście a teraz leci kolejna 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 10 Napisano 27 Lutego Dobra ryjki pomocne. Teraz czas na weekendowe zakupy i do boju! Do zobaczenia w dziale fotorelacje. Muszę jeszcze przestudiować o terpenach zamówić nasionka i myślę że w następny weekend zacznę pierwszy indoor. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 301 Napisano 27 Lutego Z mojej perspektywy przy dzisiejszych cenach lamp to nie ma sensu się bawić w żyrandoledy tylko kupujesz za 500zl marsts1000 i masz regulacje mocy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nElse 10 Napisano 28 Lutego 9 godzin temu, Cykacz napisał: Z mojej perspektywy przy dzisiejszych cenach lamp to nie ma sensu się bawić w żyrandoledy tylko kupujesz za 500zl marsts1000 i masz regulacje mocy. Powiedz to mojej ukochanej. 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach