mirecki 755 Napisano 31 Stycznia 2020 Witam. Na chwilę obecną sprawdzam na "sucho" całego boxa jaka bd temperatura, wilgotność itp. Szybciej ten przekaźnik miałem na tym styropianie ale nie był on przykryty tekturą i łapał nawet i do 40 stopni, przeczytałem żeby osłonić czymś z racji promieniowania, czy dobrze dokonuję pomiaru? Na chwilę obecną mam prawie 28 stopni ale widzę że jest tendencja spadkowa. Gdy daję rękę nad doniczkę na wysokość ok 20/25 cm czuć ciepłe powietrze lecz nie gorące (hps 150), założyłem rurę spiro również (widać na odbiciu foto). Będę tam automaty, uważacie że generator CO2 poprawi plony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 31 Stycznia 2020 Dobrze mierzysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 31 Stycznia 2020 Po ok godzinie czasu mam 27.9 i zaledwie 40% więc nawilżacz muszę ogarnąć już. Dzięki za info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 31 Stycznia 2020 4 godziny temu, mirecki napisał: uważacie że generator CO2 poprawi plony przy większej uprawie by się można było pobawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 31 Stycznia 2020 1 hour ago, Tester said: przy większej uprawie by się można było pobawić Myślałem żeby zrobić z butli 5l na drożdżach winnych ,mam ciut miejsca ale jak Twierdzisz że mało opłacalne to chyba szkoda sb dupe zawracać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 1 Lutego 2020 W poprzedniej uprawie podawalem CO2, w aktualnej nie podaje i nie widze zadnej roznicy. Moim zdaniem gra nie warta swieczki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach