Koper 4 Napisano 31 Stycznia 2020 Jedna z siedmiu, zrobiłem dla nauki, aby nie popełnić błędu, reszta z jednodniowym, opuznieniem, Chyba ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Stycznia 2020 @Koper tam jest nasiono ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Tak no przecież wyszła taka mini zielona,foto zlej jakości innego nie mam jak zrobić sprzedałem lepszy fon Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Koper @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 31 Stycznia 2020 Coś tam dostrzegam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 31 Stycznia 2020 Wiecie co koledzy chyba będę miał problem z nocą puzniej, skoro wentylator wyciągający ma chodzić 24h to poco mi te grzałki do Boxa które o 2 stopnie podnoszą temp on wszystko wyssie, doradźcie. To foto po paru godz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Stycznia 2020 @Koper jakie grzałki do boxa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 31 Stycznia 2020 Tylko nie mów że farelka ? joke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) @HolenderskiGrower @Tester grzejnik podłużne, okrągłe Ecoheat 80w do growbox Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Koper @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 31 Stycznia 2020 Panowie jeśli mam w growbox temp 24,c a w propagatorze 29, c, lampę podnieść wyżej czy może zostać, wilgotność 77 w propagatorze własnej roboty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Stycznia 2020 @Koper temp dobra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 31 Stycznia 2020 @Tester @HolenderskiGrower 2 godz przed nocą 1x spejal kush,(rodzynek jako pierwszy) 3x bubble kush (rząd środkowy cały) 3x Critical kush(jeszcze na wacikach dopiero lekko pękla skorupka) 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 31 Stycznia 2020 Będzie się działo ??obserwacja leci zapraszam do mnie też się uczę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 31 Stycznia 2020 @HolenderskiGrower ja też się uczę ale najgorsze co można zrobić to zacząć popadać w panikę, wszystko z luzem, a powinno się udać, też chciałem jak ty auto ale jak za zaczęłem się dokształcać to według mnie lepsze są fem na pierwszy raz, prawie to samo, trochę więcej roboty a w zamian więcej doświadczenia. Ale dłużej trzeba czekać. Dobrze że masz ten nawilżacz bez niego słabo było by.obserwacja leci. Umnie wszystkie z RQS @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Lutego 2020 @Koper 8 godzin temu, Koper napisał: też chciałem jak ty auto ale jak za zaczęłem się dokształcać to według mnie lepsze są fem fem czyli feminizowane nasiona, automaty również są feminizowane, chodziło Ci pewnie o normalne odmiany nie automatyczne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 1 Lutego 2020 @Tester podrzucam brakujące słowo: photoperiods? odmiany tradycyjne, gdzie kwitnienie wywołuje się poprzez zmianę cyklu naświetlania nie musza zajmować wiele więcej czasu niż automaty-bo dla większości to jest powód wyboru automatów. Są odmiany szybko kwitnące i spokojnie można im zrobić veg prze 4-5 tygodni i potem dochodzą w 7 tygodni po zmianie czasu naświetlania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 1 Lutego 2020 (edytowane) @Tester puźna godzina była, chodziło o odmiany sezonowe i automaty, Edytowane 1 Lutego 2020 przez Koper @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 1 Lutego 2020 @doominik @Tester panowie nowe foto, mam wrażenie że zacznie się wyciągać propagator mam wysoki 27cm od podstawki, mh 250 w na wysokości od propagatora. 5cm żeby plasytyku nie stopiła. Chcem dziś podlać z canna Rhizotonic, dobry pomysł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 1 Lutego 2020 @Koper ja bym ich jeszcze nie podlewał, trzymasz roślinki 5cm od lampy ? jaką masz temperature? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 1 Lutego 2020 Trzymam w własnej roboty propagatorze, temp box 24 a w propagatorze 29. PROPAGATOR WYSOKI NA 27 CM I od niego 5 cm lampa aby plastik nie topiła. 16 minut temu, Wiesiu napisał: @Koper ja bym ich jeszcze nie podlewał, trzymasz roślinki 5cm od lampy ? jaką masz temperature? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koper 4 Napisano 1 Lutego 2020 Panowie bo już ogłupiałem albo nie pamiętam, denerwuje sie ?niepotrzebnie. Box na noc zamykamy szczelnie wszystkie wloty, otwory otworeczki itd aby światło nie dochodził tak? Bo ja tak robię i jeszcze ( niestety muszę bo wentylacja zamiast wyciągać to wciąga z podwórka, ale plus jest taki że nie jestem podłączony do wentylacja domowej (wykułem w ścianie nośnej otwór,dałem wywiewke, itd) A TAK NA MARGINESIE DZIŚ MATKA ODEBRALA Z SKRZYNKI RACHUNEK ZA PRĄD ALE ZŁA BO SKĄD, JAK TO, AZ TYLE. W razie co to pedze bimber na elektrycznym. Ona wie że takie rzeczy robiłem i zresztą robię. Zanierzam nadpłaty robic i będzie git z mamuśka. Wracając ją zamykam też otwór od wentylatora wyciągając, no bo muszę bo by miial temp jak na podwórku w box Czyli Boxa ma pancer niewiem czy to dobrze może hhhmmmm@Wiesiu @doominik @Tester @HolenderskiGrower . Doradźcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach