Skocz do zawartości
Cykacz

[60x60x180] 3x runtz muffin 1x gellato. Marsts1000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Kryzys dopadł wypłata w piątek więc poleciał sampel z pierwszej rosliny po prawej z poniżej srodka planta. Sposób suszenia nieśmiertelna mikrofala z 1999 roku ustawiona na 300w czas suszenia 3x po 1  min za każdym razem po minucie wyciągałem i przekładałem miejscami na ręczniku papierowym aby nie lezal w wilgoci z którą z niego wypłynęła. 

powiem wam ze jeblem wlasnie drugie wiadro i klepie to juz mocniej niż moj poprzedni wycurrimgowany automat 😜 

IMG_5053.jpeg

Edytowane przez Cykacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taką ciekawostkę znalazłem robiąc porządki  nawet nie wiedziałem że je mam 😜 

IMG_5054.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Mr.Green napisał:

@Cykacz gorilka dobry gen :classic_tongue:

Ładne ciśnienie na wiadro z mikrofali :ganjamon:

Stare ćpuny tak mają kiedyś z kumplem jednego automata z outa w mikrofali przerobiliśmy 😂

Zauważyłem że Planty już mniej piją normalnie w 3-4dni donica była sucha teraz już tak nie jest, czy zmiejszac im powoli ilość światła z 100% np do 75? Czy lecieć do końca na 100? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

99 dzień

dorzuciłem tyczki bambusowe bo szczyty mi opadają myślicie że można wywalić kila liści aby doświetlić coś na dole czy zostawić w spokoju? 
z nowych rzeczy wczoraj wleciał cichszy mieszak niż to co miałem i jestem jak na razie zadowolony. 

IMG_5069.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiało usuń to co przeszkadza

na Twoim miejscu usunąłbym już wszystkie wiatraki, zostawił tylko przy-topowe liście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
10 minut temu, TaTTiTo napisał:

Śmiało usuń to co przeszkadza

Mam nauczkę na kolejne grow bo zbyt mało dołów wywaliłem i tam są teraz takie małe gówienka ;D  następnym razem będe śmialej golił nogi sezonowym, ogólnie to ja jestem pojebany i robie na odwrót automaty to aż za bardzo goliłem a te sezony uważałem i tu poszło w drugą strone. za mało chyba wywalałem. Leje im już samą wode bo do kończa maja muszę pozbyć się zapachu zioła z domu bo gości będę miał na parę dni. Myślę że na weekend 23 maja poleci kosa. będą miały 112 dni z czego 39 wega a 73 flo wychodzi 10 tygodni producent w wypadku mintzów mówił o 8 czyli te 2 tygodnie dodatkowe to akurat na to że nigdy się nie pokrywa 😜 

Edytowane przez Cykacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Mr.Green napisał:

@Cykacz zetnij te duże kolby. Resztę zostaw. Obniż lampę i zobaczysz że po kilku dniach one dojdą.

właśnie kombinuje czy jestem w stanie to zrobić bo musiałbym złożyć drugiego boxa aby to jakoś sensownie wysuszyć i 2 filtr i tak dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
4 minuty temu, Mr.Green napisał:

@Cykacz jak nie chce się kombinowac to po prostu ten popcorn przerobisz na coś albo zostaw na czarną godzinę. Jak zabraknie palenia to i te małe potem ratują. Tym bardziej że dobrze wyschną to i klepać potrafią.

Właśnie tak myśle bo to nie chodzi bardziej o moje kombinowanie co musiałbym tam zamontować drugi filtr 😜 a nie mam drugiego wyciągu. one jeszcze coś tam chyba podpuchną, Ja z tych dołów wybierałem sobie do mikrofali i to one mocno mnie klepły, więc te szczyty tymbardziej powinny, teraz jak je odsłoniłem to też może coś jeszcze dojdą.

Edytowane przez Cykacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi