Cykacz 301 Napisano 16 Lutego A no siemano nudziło mi się i wrzuciłem coś na początku lutego. ziemia to jakiś plagron lampa mars ts1000 na ten moment na mniej niż 25% skręcona i 50 cm od szczytów Namiot 60x60x180 jak w poprzednim grow pechy barneys farm 3x runtz muffin, gellato też od barneys donice 12 l materiałowe trening? Toping napewno a lst może jak mi się chciało będzie. fajnie by było ściągnąć z 50 z krzaka 😜 pechy wyszły jakoś 1-2 luty więc mają około 2 tygodni w 30 dniu ciach głowy poleci albo trochę wcześniej i daje im z tydzień a potem światło 12/12 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,958 Napisano 17 Lutego @Cykacz teraz jest już dobry moment na topping 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 301 Napisano 17 Lutego (edytowane) 5 godzin temu, Cholender napisał: @Cykacz teraz jest już dobry moment na topping W takim razie chyba wezmę sobie te radę do serca i coś podziałam. W sumie to przy okazji mam pytanie wywalić te odrosty których nie chce czy lepiej jeszcze poczekać? Edytowane 17 Lutego przez Cykacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,958 Napisano 17 Lutego @Cykacz nie no poczekac bo pozniej moga sie one okazac najlepszymi, poki co to jedno ciecie czubka i tyle. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 301 Napisano 17 Lutego (edytowane) Na potrzeby prowadzenia tej fotorelacji przyjmujemy że mają one wszystkie 17 dni. Jest i tak 1-2 dni różnicy tylko. w każdym razie zgodnie z sugestią poszły cięcia w gellato uciekłem trochę więcej ale kij tam. Teraz kilka dni stagnacji i regeneracji. Prawy dół gellato która na ten moment jest chyba najmasywniejsza. Pozostałe 3 runtz te 2 z tyłu są właśnie tymi spóźnionymi. Edytowane 17 Lutego przez Cykacz 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 301 Napisano 25 Lutego (edytowane) 25 dzień życia roślinki po topingu nic sobie z tego nie robiły i rosły dalej aż nie wyjebalo mi czegoś na dolnych liściach…. Ktoś ma pomysł o chuj im tym razem chodzi ? I taka ciekawostka te dwie z tyłu większe były tymi opóźnionymi.. Ale te 2 z przodu cos troche przyblokowało. Światło to mniej niż 25% mocy ts1000 czyli 150w deklarowanych przez producenta. Generalnie nie dawałem im grama nawozu oprócz 1ml cal magu raz tym 2 z przodu. już zgłupiałem trochę i nie wiem czy ja ich nie przelałem czy coś.. ale potem przez cały weekend nic nie dostały i dopiero wczoraj na wieczór sobie o nich przypomniałem że by coś wypiły. leje im teraz po l1 na łęb. Edytowane 25 Lutego przez Cykacz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano 25 Lutego Calmag bym dał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 301 Napisano 25 Lutego 18 minut temu, WymiataczMega napisał: Calmag bym dał. ile byś dał na litr wody? mam ten od biobiza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano 25 Lutego Z półtora ml/l. Ostatnio ile dałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 301 Napisano 25 Lutego 19 minut temu, WymiataczMega napisał: Z półtora ml/l. Ostatnio ile dałeś? 1ml @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 301 Napisano 27 Lutego 27 dzień dziś im wrzuciłem na litr wody 1,5ml calmaga podlałem każdą po litrze wody.. pytanie czy te dwie z tyłu można już trochę przyciąć ? Aby je poodsłaniac ? Ogólnie to planowałem w okolicy 10 marca przelać na 12/12 ale teraz nie wiem czy to robić jutro podstawie pod te dwie mniejsze coś aby je podnieść. Najnowsza ma 27 cm dwie z tyłu 35 a gellato 30 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 301 Napisano Wtorek o 16:46 Wczoraj w 38 dniu wega przełączyłem im światło na 12/12. Dwie są trochę mniejsze ale trudno coś się podstawi pod donice te większe mają około 50 cm. Dziś minęła pełna doba od przełączenia. Myślę czy nie zacząć im powoli coś tam podawać nawozów. . 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2,730 Napisano Wtorek o 18:42 @Cykacz jak duże te doniczki? Nie mają za sucho ani za mokro? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 301 Napisano Wtorek o 20:00 Godzinę temu, Lady Green napisał: @Cykacz jak duże te doniczki? Nie mają za sucho ani za mokro? 10l możliwe że mają za sucho jak już raz na 2 dni po litrze wody dostają czasem co 3. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 737 Napisano Wtorek o 20:38 Lej im po polsku, żeby przelać roślinę to musi ona długo stać w mokrym, w małych doniczkach trudno przelać bo nawet jak je zalejesz do odpływu to wyschną max w 3-4 dni, najważniejsze żeby wyschły przed następnym podlaniem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 301 Napisano Środa o 13:56 17 godzin temu, JarzynaSWDN napisał: Lej im po polsku, żeby przelać roślinę to musi ona długo stać w mokrym, w małych doniczkach trudno przelać bo nawet jak je zalejesz do odpływu to wyschną max w 3-4 dni, najważniejsze żeby wyschły przed następnym podlaniem Swoje pierwsze sezony indoor zabiłem złym podlewaniem dlatego teraz mam delikatne opory ale dziś dostały po 1,5l na łeb. W piątek następne podlewanie bo tak 2 dni schną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 737 Napisano Środa o 15:13 Teraz po przelaczeniu jak się będą wyciągać będą piły dużo, ale jak będziesz sprawdzał czy są lekkie to w końcu wyczaisz ile wody na ile dni im starczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach