lazydoll_ 1 Napisano 15 Lutego Hej byłby ktoś miły opowiedzieć jak wygląda proces zamawiania przez telegrama? Chciałabym spróbować pierwszy raz i słyszałam że przez telegrama jest najłatwiej dostępne. Jak to wygląda że zamawiam do paczkomatu? Rozumiem że składam zamówienie, płace blikiem, i co dalej? Tworzę jakoś etykietę czy co? Używam tam swojego numeru telefonu? Z góry przepraszam jeżeli napisałam pod złym tematem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,988 Napisano 15 Lutego @lazydoll_ chcesz placic blikiem za narkotyki z internetu? 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazydoll_ 1 Napisano 15 Lutego (edytowane) @Cholender A co to nie jakieś powszechne? Tylko taki sposób płatności widziałam Edytowane 15 Lutego przez lazydoll_ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lutego @lazydoll_ telegram jest spalony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 513 Napisano 16 Lutego (edytowane) Tam jest dużo naciągaczy. No i ryzyko przypalu, chyba najlepszy to darknet ale nie wiem nie korzystam. Chcesz mieć legit to musisz sama wychodować. Chyba najlepiej to w krypto płacić Edytowane 16 Lutego przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,988 Napisano 16 Lutego (edytowane) @lazydoll_ a jak chcesz placic blikiem i nie zostawic po sobie śladu? Z tego co się orientuję to krypto albo gotówką na paczkomat. Najlepsze zawsze jest spotkanie w 4oczy, w internecie wiekszosc to oszusci Edytowane 16 Lutego przez Cholender @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lazydoll_ 1 Napisano 16 Lutego @Cholender Z tego co wiem działa to tak, że podaje kod blik, sprzedający używa go aby zapłacić a ja akceptuje w apce banku płatność 10 godzin temu, lazydoll_ napisał: @Cholender A co to nie jakieś powszechne? Tylko taki sposób płatności widz @swistbudsnawet przez bezpieczny czat? albo wire @GrowerseedMasz rację z tymi naciagaczami chociaż widziałam konta na ig które robią legitchecki, chociaż to pewnie też jest wątpliwe. A z tym przypalem to chyba zawsze jest jakiś procent że przeszukaja paczke? O to chodzi? Przez darkneta raczej nie zamówię, nie znam się na tym zbytnio no i tym bardziej na hodowaniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lutego @lazydoll_ poczytaj sobie w necie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 300 Napisano 17 Lutego Dzisiaj gdzieś czytałem, że kurier wsadził 2 paki do skrytki innego klienta, tamten otworzył i po policje, policja do zamawiającego no i przyjechał pół godziny później po paczkę 😄 do domu już raczej jakiś czas nie wróci 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach