Skocz do zawartości
lazydoll_

Zamawianie przez telegram

Rekomendowane odpowiedzi

Hej byłby ktoś miły opowiedzieć jak wygląda proces zamawiania przez telegrama? Chciałabym spróbować pierwszy raz i słyszałam że przez telegrama jest najłatwiej dostępne. Jak to wygląda że zamawiam do paczkomatu? Rozumiem że składam zamówienie, płace blikiem, i co dalej? Tworzę jakoś etykietę czy co? Używam tam swojego numeru telefonu? Z góry przepraszam jeżeli napisałam pod złym tematem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Tam jest dużo naciągaczy. No i ryzyko przypalu, chyba najlepszy to darknet ale nie wiem nie korzystam. Chcesz mieć legit to musisz sama wychodować. Chyba najlepiej to w krypto płacić 

Edytowane przez Growerseed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@lazydoll_ a jak chcesz placic blikiem i nie zostawic po sobie śladu? Z tego co się orientuję to krypto albo gotówką na paczkomat. Najlepsze zawsze jest spotkanie w 4oczy, w internecie wiekszosc to oszusci

Edytowane przez Cholender

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Cholender Z tego co wiem działa to tak, że podaje kod blik, sprzedający używa go aby zapłacić a ja akceptuje w apce banku płatność

10 godzin temu, lazydoll_ napisał:

@Cholender A co to nie jakieś powszechne? Tylko taki sposób płatności widz

@swistbudsnawet przez bezpieczny czat? albo wire

@GrowerseedMasz rację z tymi naciagaczami chociaż widziałam konta na ig które robią legitchecki, chociaż to pewnie też jest wątpliwe. A z tym przypalem to chyba zawsze jest jakiś procent że przeszukaja paczke? O to chodzi? 

Przez darkneta raczej nie zamówię, nie znam się na tym zbytnio no i tym bardziej na hodowaniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj gdzieś czytałem, że kurier wsadził 2 paki do skrytki innego klienta, tamten otworzył i po policje, policja do zamawiającego no i przyjechał pół godziny później po paczkę 😄 do domu już raczej jakiś czas nie wróci 😕

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi