Skocz do zawartości
Pyzatymariu

3xak40 2.0 od Gajna Mafia 60x60x180 Hydro 1000

Rekomendowane odpowiedzi

@Pyzatymariu staraj się aby nigdy dymu nie poczuły i nie dotykaj liści zaraz po paleniu szluga. Jest coś takiego jak skaza tytoniowa przez którą plamy wychodzą na liściach. Nie twierdze, że u Ciebie ale dobrze to wiedzieć, że jest coś takiego 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka ciekawostka jak nasiona wychodziły z pod chusteczek wyszły dwa korzenia z jednej pestki i mówię że te drugie takie nie za ciekawe jakby z tego nic nie było wsadzę w ziemię gdzieś obok innego właśnie tego co takie liście ma lekko zniszczone patrzę po tygodniu coś z ziemi wychodzi no i w stwierdziłem że przesadze do drugiej doniczki zobaczymy co z tego będzie wygląda na słaba ale ciekawe doświadczenie. Zrobiłem delikatnie, nie dotykając korzeni, no zobaczymy co się stanie, miało być 3 a może jednak wyjdzie 4 😆

IMG_20250214_202900.jpg

IMG_20250214_202847.jpg

Screenshot_2025-02-14-20-35-28-115_com.miui.gallery-edit.jpg

To właśnie jeszcze przed przesadzeniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17/02/2025 o 20:08, Pyzatymariu napisał:

I kiedy zacząć dzień noc dla roślinek ?

Mam taki sam namiot, lampę i zaczynam gdzieś w okolicy 30-40 dnia w tym grow świecić 12/12

Edytowane przez Cykacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie używam teraz czatGPT dużo pomaga więc będę wstawiał jedynie zdjęcia aby dokończyć fotorelacje

Normalnie wstawiam zdjęcie i mi mówi co jest nie tak z roślinka 

Chora aplikacja 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi