Lasir 702 Napisano 14 Lutego @Pyzatymariu staraj się aby nigdy dymu nie poczuły i nie dotykaj liści zaraz po paleniu szluga. Jest coś takiego jak skaza tytoniowa przez którą plamy wychodzą na liściach. Nie twierdze, że u Ciebie ale dobrze to wiedzieć, że jest coś takiego 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyzatymariu 19 Napisano 14 Lutego No bardzo możliwe że tak zrobiłem dzięki za poradę 🤟 @Lasir 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyzatymariu 19 Napisano 14 Lutego Taka ciekawostka jak nasiona wychodziły z pod chusteczek wyszły dwa korzenia z jednej pestki i mówię że te drugie takie nie za ciekawe jakby z tego nic nie było wsadzę w ziemię gdzieś obok innego właśnie tego co takie liście ma lekko zniszczone patrzę po tygodniu coś z ziemi wychodzi no i w stwierdziłem że przesadze do drugiej doniczki zobaczymy co z tego będzie wygląda na słaba ale ciekawe doświadczenie. Zrobiłem delikatnie, nie dotykając korzeni, no zobaczymy co się stanie, miało być 3 a może jednak wyjdzie 4 😆 To właśnie jeszcze przed przesadzeniem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,883 Napisano 14 Lutego To nie mozaika tytoniowa, jest po prostu przelana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 702 Napisano 14 Lutego @Cholender Nie twierdziłem 🙂 ogólnie problem którym nie trza się martwić.@Pyzatymariu Roślinka miała bliźniaka 🙂 trzymaj, ciekawe co urośnie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyzatymariu 19 Napisano Poniedziałek o 17:49 Dzień 12 Za dwa dni zacząć LST ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyzatymariu 19 Napisano Poniedziałek o 19:08 I kiedy zacząć dzień noc dla roślinek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyzatymariu 19 Napisano Czwartek o 15:41 Dzień 15 pierwszy trening 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 286 Napisano Czwartek o 16:03 (edytowane) W dniu 17/02/2025 o 20:08, Pyzatymariu napisał: I kiedy zacząć dzień noc dla roślinek ? Mam taki sam namiot, lampę i zaczynam gdzieś w okolicy 30-40 dnia w tym grow świecić 12/12 Edytowane Czwartek o 16:08 przez Cykacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyzatymariu 19 Napisano 20 godzin temu Żyją i mają się dobrze 😄 Dzień 16 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyzatymariu 19 Napisano 6 godzin temu W sumie używam teraz czatGPT dużo pomaga więc będę wstawiał jedynie zdjęcia aby dokończyć fotorelacje Normalnie wstawiam zdjęcie i mi mówi co jest nie tak z roślinka Chora aplikacja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,021 Napisano 4 godziny temu @Pyzatymariu powodzenia z tym czatem gdy cos naprawde zacznie sie pieprzyc😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach