Q_B_A 0 Napisano Wtorek o 19:16 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano Wtorek o 19:38 Trochę się martwić, ale bez przesady. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Q_B_A 0 Napisano Wtorek o 19:44 A co mogę zrobić by spać spokojnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano Wtorek o 19:50 A to napisz, jakie warunki, co dajesz, co masz, od kiedy kwitnie, jak szybko to postępuje, to może ktoś będzie w stanie z sensem odpowiedzieć 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Q_B_A 0 Napisano Wtorek o 21:02 Niestety odmiany nie znam bo to był prezent wiem tylko że to hybryda sadzona 10 listopada w docelową doniczkę 12l ,pierwsze "bananki " pojawiły się 30 grudnia Nawożenie od 2 tygodnia siewki zestaw Biobizz wegług zaleceń 4ml na 1l obecnie na bloomie podlewanie kropelkowe 100ml o 3 rano przed włączeniem swiateł (system18/6) i 50ml o 18 stej. Box: 85x85x170L,ampa: LED 120W=300W Hps pełne spektrum system dzień/noc zawieszona 30cm od głównego szczytu, wentylacja od spider farmer z pełną regulacją wilgotności i temperatury co daje rezultaty na poziomie : dzień 24,5 noc 20 i wilgotność w przedziale 39/45% A wracając do obiawów zauważyłem zmiany 4 do 5 dni temu ale myślałem że tak ma być podczas flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano Wtorek o 21:32 Jak się nie powiększa narazie to bym obserwował, bo szczerze mówiąc wyglada to dla mnie na jakiś chwilowy brak. Jak się powiększa to zwiększyłbym trochę nawozy na flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 506 Napisano Wtorek o 21:44 (edytowane) @Q_B_A dawki zalecane mogą być o kilka razy za małe. Sam dochodziłem do etapu gdzie np 20ml blooma czy growa to za mało. Tych biobizzow to się nauczyłem że leję się do skutku. A i zawsze powtarzam też calmaga nie oszczędzać. Tak 1- 2ml calmaga biobizza na każde podlanie to norma. Bo tu ewidentnie niedobory są ale czego dokładnie to nie wiem napewno azotu i może coś z PK czy calmaga jeśli rzadko lejesz bo u góry są trochę popalone. Edytowane Wtorek o 21:46 przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Q_B_A 0 Napisano Wtorek o 21:52 Biobizz Top max czy bloom czy może jakaś mieszanka tych dwuch @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano Wtorek o 22:00 @Q_B_A a to nie od światła lub tmp? Ten szczyt ze zmianami ile ma do lampy? Jaka tam jest tmp? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 250 Napisano Wtorek o 22:04 (edytowane) Godzinę temu, Q_B_A napisał: dzień 24,5 noc 20 i wilgotność w przedziale 39/45% @Lady Green nie sądzę, może lampa, ale dla mnie niedobory tak jak @Growerseed napisał. Edytowane Wtorek o 22:04 przez Bubble 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach