Q_B_A 0 Napisano 28 Stycznia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 28 Stycznia Trochę się martwić, ale bez przesady. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Q_B_A 0 Napisano 28 Stycznia A co mogę zrobić by spać spokojnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 28 Stycznia A to napisz, jakie warunki, co dajesz, co masz, od kiedy kwitnie, jak szybko to postępuje, to może ktoś będzie w stanie z sensem odpowiedzieć 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Q_B_A 0 Napisano 28 Stycznia Niestety odmiany nie znam bo to był prezent wiem tylko że to hybryda sadzona 10 listopada w docelową doniczkę 12l ,pierwsze "bananki " pojawiły się 30 grudnia Nawożenie od 2 tygodnia siewki zestaw Biobizz wegług zaleceń 4ml na 1l obecnie na bloomie podlewanie kropelkowe 100ml o 3 rano przed włączeniem swiateł (system18/6) i 50ml o 18 stej. Box: 85x85x170L,ampa: LED 120W=300W Hps pełne spektrum system dzień/noc zawieszona 30cm od głównego szczytu, wentylacja od spider farmer z pełną regulacją wilgotności i temperatury co daje rezultaty na poziomie : dzień 24,5 noc 20 i wilgotność w przedziale 39/45% A wracając do obiawów zauważyłem zmiany 4 do 5 dni temu ale myślałem że tak ma być podczas flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 28 Stycznia Jak się nie powiększa narazie to bym obserwował, bo szczerze mówiąc wyglada to dla mnie na jakiś chwilowy brak. Jak się powiększa to zwiększyłbym trochę nawozy na flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 518 Napisano 28 Stycznia (edytowane) @Q_B_A dawki zalecane mogą być o kilka razy za małe. Sam dochodziłem do etapu gdzie np 20ml blooma czy growa to za mało. Tych biobizzow to się nauczyłem że leję się do skutku. A i zawsze powtarzam też calmaga nie oszczędzać. Tak 1- 2ml calmaga biobizza na każde podlanie to norma. Bo tu ewidentnie niedobory są ale czego dokładnie to nie wiem napewno azotu i może coś z PK czy calmaga jeśli rzadko lejesz bo u góry są trochę popalone. Edytowane 28 Stycznia przez Growerseed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Q_B_A 0 Napisano 28 Stycznia Biobizz Top max czy bloom czy może jakaś mieszanka tych dwuch @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Stycznia @Q_B_A a to nie od światła lub tmp? Ten szczyt ze zmianami ile ma do lampy? Jaka tam jest tmp? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 28 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, Q_B_A napisał: dzień 24,5 noc 20 i wilgotność w przedziale 39/45% @Lady Green nie sądzę, może lampa, ale dla mnie niedobory tak jak @Growerseed napisał. Edytowane 28 Stycznia przez Bubble 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach