mirecki 755 Napisano 23 Stycznia 2020 Witam. Czy tego typu podłączenie jest prawidłowe ? Wolę się po prostu upewnić ;p Izolacji nie podłączałem tylko do zdjęcia .Z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 23 Stycznia 2020 Mi się wydaję, że do main'ów, kabel z prądem. Jeden na prawo, drugi na lewo od uziemienia. Wydaje się, że po podłączeniu w ten sposób, pierdolnie :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 23 Stycznia 2020 I pierdolnęło . Mam nadzieję że go nie uszkodziło bo korki poleciały w dół ;p @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 24 Stycznia 2020 @mirecki a nie masz do tego jakiegoś schematu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Stycznia 2020 @doominik tyle co na foto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 24 Stycznia 2020 A jak był podłączony jak walnęło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Stycznia 2020 @IntoSpace tak jak na foto tylko zauważyłem , że "ziemia" mi się wysunęła . Spróbuję to robić na grubszym kablu bo muszę mieć pewniaczka . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 24 Stycznia 2020 Sprubuj tak jak pisałem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach