Skocz do zawartości
Lady Green

📌 7 sezonów na 1m² 🚦🏁

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ok, trzeba się w końcu było zmotywować i zacząć tą fotorelację... Odkładałam to ciagle na jutro ale że jutro nie nadchodzi i ciągle mamy dzisiaj no to byłam zmuszona zacząć dzisiaj. 

Namiot, lampa i nawozy te same co poprzednio. 

Pesteczki: 

3x honeysuckle, in house genetics, z czego 2 sztuki są po reanimacji, ciut opóźnione

1x pinkz, pheno finder seeds

1x peach sherbert og, perfect tree seeds

1x white chocolope, dna genetics seeds

1x mack&crack, no i tu Houston mamy problem... wydaje mi się że seedstockers ale nie pamiętam na 100% a wywaliłam opakowanie. 🤦‍♀️

12.01 liczyłam im chyba pierwszy dzień choć te opóźnione ruszyły ciut później. 

Zdjęcia są z 14.01, 19.01, 21.01 i ostatnie z wczoraj po przesadzeniu. 

1.jpg

33.jpg

55.jpg

6.jpg

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy ile dam radę z nich wycisnąć. 😉

Żałuję że 9 sztuk nie wykiełkowałam ale z 9cioma by było chyba zbyt łatwo o taki wynik... 😊 Poprzeczkę trzeba podnosić. 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam od samego początku jeden cel ustalony... ile jestem w stanie wycisnąć max na swoim sprzęcie i swojej powierzchni. I już powoli chyba dobijam do sufitu.

Bo mówili mi, że 200 to jest dobry wynik, a przy 300 już nic jęczeć nie powinienem. Nie do końca mnie to przekonało i udało się pyknąć teraz ok 400 (dzisiaj zważę suche). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś zrobiłam roślinkom wstępne lst, zapomniałam o zdjęciu przed treningiem więc pierwsze zdjęcie jest z przedwczoraj, drugie z dziś po treningu. Najstarsze roślinki mają dziś 15 dni, te opóźnione (po prawej) 13. Ciężko było ich nie połamać bo nie miały jeszcze wystarczająco sucho. 

3.jpg

4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green A to ja nie w temacie, sorry. Moim zdaniem po prostu łatwiej, i tak schludniej jest, nie plącze się to wszystko 

Jak to mówią ile osób tyle metod. 😄 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Bubble ostatnio moje sezony miały bardzo długiego wega ze względu na automaty w tym samym namiocie (z 8 tyg to na pewno). Hst stosowałam by je hamować, do tej pory czuje ich zieloną krew na dłoniach. 😅🙈

Osobiście od zawsze wolę lst. 👍🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi