Skocz do zawartości
Gość

[1.44m2][480W] Mango Madness, Dry Ice, Frozen Black Cherry, Cash Cow, White Sherb, Blueberry Bubble Gum

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Siemanko,

Nie ma co sie rozpisywac, lece z kolejna uprawa w moim duzym boxie.

- box- Homebox Ambient 120x120 

-lampa- SpiderFarmer SE5000 480

-wentylacja- Mars Hydro iFresh i6

-pozostale- grzejnik że SpiderFarmer, mieszaki Spider Farmer, mata grzewcza Mars Hydro, Blumaty

-nasiona

Mango Madness- In house genetic 

Dry Ice- In house genetic 

Frozen Black Cherry- Anesia seeds

Cash Cow- Anesia seeds

White Sherb- Cookies 

Blueberry Bubble Gum- Cookies

-medium- ziemia z poprzedniego grow I Light mix, donice 9x14l

20250109_212135.jpg

20250118_194738.jpg

Wszystkie nasionka wykielkowaly i wyszly na powierzchnie dosyć szybko więc jeśli chodzi o to, to 100% sukcesu. Natomiast dosyć mocno się wyciągnęły i gdy robilem dla nich podporki to jedna sadzonke polamalem i raczej juz nic z niej nie będzie niestety, także resztę muszę szanować bo nie ma już zapasu 😅 Roslinki póki co sa w malym boxie razem z automatami zanim nie trafia do docelowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@WBB nie istnieje takie pojecie jak "za duzo jarania"🙃 mial bym miejace to rowniez postawil bym jeszcze ze 2 namioty😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

No jak to po co. Na pasze dla kur. I gdzie tam zaraz kilogram, jak będzie pół to będę zadowolony 😁

A boxow nigdy za wiele, tez jakbym miał opcje to bym jeszcze coś rozłożył 🙃

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

No i sobie kurwa wykrakalem 🤦‍♂️

Nowe pestki poszly juz bezpośrednio do ziemi, zobaczymy co z tego bedzie 😅

20250121_161353.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

@Prepers daj z 50g i wymieszaj z wierzchnia warstwa albo dołek kolo lodygi i 25g do niego

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Napisano (edytowane)

Przesiadka do docelowych, trochę za wcześniej ale nie było wyjścia. Narazie troche ciasno, ale finalnie zostanie 9 sztuk w tym boksie. Połączyłem 2 boksy ze sobą i podpiąłem je po ten grzejnik od Spidera, nawet nieźle daje rade to rozwiązanie bo podnosi temperature w obydwu boksach z 12-15 do 20-25 🙂 Zastanawiam się czy na kolejne grow nie zrobic 12 roślin zamiast 9, no chyba że tak nie można 🤔😅

20250201_162055.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

To chyba nie jest za wcześnie... ja wczoraj też patrzyłem na swoje i o przesadzaniu na dniach pomyślałem. Bo później znowu przeciągnę o tydzień albo dwa za długo.

ps. no ja bym na Twoim miejscu nie ryzykował 12. Zobaczysz, że obsmaruje Cię w internetach 😛

Edytowane przez WBB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Cholender No jak to tak... ty sadysto... niszczysz psychikę biednych roślin, łamiesz im życia, i pozbawiasz marzeń.... No chyba, że są to automaty niefeminizowane sezonowane to można 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi