Gość Napisano 28 Stycznia @polecam 420 normalne oznaki kwitnienia, jest ok nie ma się czym martwić. A liscie modla się do swiatla, to tez normalne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 191 Napisano 29 Stycznia momisa cake za dużo Pk? a tu lemon zkittlez dodam że 2 dni wcześniej podlane sama woda pH trzymam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 191 Napisano 2 Lutego mutant zaskakuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 191 Napisano 7 Lutego Runtz zaskakuje mnie , kwitnie mega szybko a tak się ociągał 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 191 Napisano 14 Lutego czekać ? to z liścia szron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 14 Lutego Z liścia nie oceniaj, patrz na topy bezpośrednio. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 191 Napisano 23 Lutego boczny top jak myślicie ile jeszcze na oko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 47 Napisano 24 Lutego W dniu 25/01/2025 o 20:14, polecam 420 napisał: trawa w trawie co o tym myśleć ? 🤣 nie tylko w jednej donicy dodam że lecę natural biobizz . dodałem skurki od banana do baniaka skórkę z jabłka z dodatkiem miodem z moich pszczół fusy z kawy no i herbaty miętowej i zwykłej a woda z akwarium od rybek , ktoś się wypowie na ten temat ? lubię eksperymentować i niby nic się nie dzieje z czasem trzeba dodam więcej dawki i się wspomóc czymś co brakuje pierwiastków To kwestia ziemi. U mnie ostatnio wyrosła pokaźna pokrzywa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 138 Napisano 24 Lutego Jakbym u siebie widział takie trichomy to bym tak ok 2 tygodni dał jeszcze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 191 Napisano 22 Marca jack Herer mnie zaskakuje twierdziłem że będą luźne topy a on nadal zbiera mocy ,mało trymu 🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 191 Napisano 26 Marca tak wygląda Jack Herer robione teraz 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 191 Napisano 24 Maja Jack robi robotę myślałem że będzie lipa ale klepie swoje , Runtz jest mega żywiczny , coś tam wyszło ile nie ważyłem ale mam jeszcze w słoikach . fotorelacja pójdzie z outdoor dziś coś wykopów na gotowi i wstawię fotę co nie co 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 24 Maja Pokaż topy🤨😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecam 420 191 Napisano 24 Maja @WymiataczMega jutro wstawię tu mam coś z Runtz od Ggs kot żywicznych nigdy takich nie miałem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach