Prepers 1,428 Napisano 14 Stycznia Lumatek pro 465w 1.44m2 Jak wykielkuja 9 roślin Siema, wracam po przerwie, ostatnie grow na bio tabs mocno zaniedbane, ale wyszło +/- 450. Trochę się porobiło w tamtym roku, i relacja nie została dokończona, ale grow jak na poświęcony czas uznaje za udany. Nowy rok, i nowe chęci trochę spraw ogarniętych więc częściej będzie mnie tu można spotkać. Na nawozy się jeszcze nie zdecydowałem, ale będzie albo mix bio tabs z bio bizz, albo komplet bio bizza. Pomieszczenie dzisiaj sprzątam, i w ciągu kilku dni startuje. Pozdrawiam 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano 14 Stycznia @Prepers siema 👊 powodzenia i wszystkiego dobrego w nowym roku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 253 Napisano 14 Stycznia Ja teraz jadę na miks Biotabs+Biobizz, więc chętnie popatrzę, porównam, nawet 3 krzaki tej samej odmiany lecą, czyli Strawberyy Gorilla Auto od FB. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano 14 Stycznia @WymiataczMega dzięki, przyda się, i nawzajem. @Bubble Ja juz po pierwszym doświadczeniu mixa bio bizz, i bio tabs, jaranie wyszło mocne papaya cookies, a czy smaczne? W miarę, powinno trochę poleżeć, ale byłem w takim cugu że 10g z bonga dziennie szło, i nie doczekało się porządnego curringu. Teraz nie pale wcale jestem czysty, i zajaram dopiero po curringu tego grow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano 15 Stycznia Dobra idzie mix bio bizz, z bio tabs. Bio bizza microbes, i root juiz może heaven tez doleje Bio tabs komplet Docelowo 100g z krzaka wyjdzie mniej to grow zaliczam do nie udanych poszedł zakład z kumplem ze będzie minimum 850g z namiotu, tak więc zapinam pasy, i lecę z tematem, bo jest dużo do przegrania, lub wygrania Dodam że jeszcze tyle mi nie wyszło max było 820 z 8, ale wywalam osuszacz z namiotu i dodaje jedną rosline, więc będzie dżungla Donice 11l wychodzi mi tak 85/120, myślę że realne do osiągnięcia, ale poprzeczka wysoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 253 Napisano 15 Stycznia Ja to słyszałem gdzieś ostatnio, że to kwestia wagi ma duże znaczenie 😛 wagi jako urządzenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano 15 Stycznia @Bubble Wagi się sprawdza mordko 😉 @Bubble strawberry gorille wychodzą z metra 450/600, a wiem że o parę g mozna to przeskoczyć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,789 Napisano 15 Stycznia No chce to zobaczyć. Wypadało by wreszcie tez zrobic jakas relacje od poczatku do końca 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano 16 Stycznia @Cholender Masz rację, ale jak się jebię to wszystko, i odechciało mi się ostatnio chodzić do roślin, a co dopiero relacje prowadzić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano 17 Stycznia Dziś nasiona trafiają na waciki, a więc liczę jako dzień 0, info bardziej dla mnie, bo chce policzyć ile wychodzi mi czasu od pestki do końca curringu. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano 20 Stycznia Nasionka w doniczkach poszły bio tabsy wedlug instrukcji, a od siebie biobizz microbes, i root juiz, a wilgotność na 75% ustawiłem. Pozdrawiam forumowiczow Trochę spóźniony, bo już liście prawie widać xd 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano 21 Stycznia Dojebałem im 95% wilgotności, i dosypalem po 50g silicium flash na doniczkę, a wszystkie dziś pokazały główki, pościągałem im pestki. Pozdro Więcej fotek będzie jak się coś zacznie dziać, na doniczkę weszło mi około 13l ziemi, myślę że jak dobrze się korzen rozrośnie to będzie petarda w dżungli Spalił się wentylator wyciągający, poleci ktoś coś bardzo cichego, i mocnego? Najlepiej zestaw z filtrem, i sprawdzony na 1.5m2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,789 Napisano 21 Stycznia AC Infinity T6, Mars Hydro ifresh 6 itd. Jak się spalił to trzeba zareklamować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano 21 Stycznia @Cholender To szrot od początku był, i nie chce mi się reklamować, a poprostu kupie nowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano 22 Stycznia Po jakim czasie zaczyna działać bio tabs? Pytam na przyszłość, bo dałem po tabletce na rosline, a ostatnio mało było, ale jedną popaliło lekko, i niewiem czy później grow lac czy np. Pół tabsa wcisnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano 22 Stycznia A tu zdjęcie kończynek niema co pokazywać narazie 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,428 Napisano Wtorek o 09:48 Coś tam rosną, ale z volna jakoś. Wstawię fotki wieczorkiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,901 Napisano Wtorek o 09:57 Ciepło mają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano Wtorek o 10:00 W dniu 22/01/2025 o 18:00, Prepers napisał: Po jakim czasie zaczyna działać bio tabs? Pytam na przyszłość, bo dałem po tabletce na rosline, a ostatnio mało było, ale jedną popaliło lekko, i niewiem czy później grow lac czy np. Pół tabsa wcisnąć Chyba wtedy gdy korzenie go dosięgną. Ja daje pierwszego przy przesadzaniu i drugiego jakoś na indukcji lub na początku flo, zależy od potrzeb roślinek. Można i podzielić i dawać po połówce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,902 Napisano Wtorek o 15:32 (edytowane) @Lady Green zanim korzenie dojda do tabsa to ten jest juz przynajmniej czesciowo rozpuszczony. Kiedys wladowalem za duzo i po dwoch dniach chcialem go wyciagnac ale znalazlem tylko rozpuszczona "papke", ktorej nie dalo sie juz wyjac Edytowane Wtorek o 15:33 przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach