Lady Green 2,729 Napisano 22 Lutego @Cholender utnij sampelka za kilka dni i sprawdź czy taka moc Ci odpowiada. 🤭😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,957 Napisano 22 Lutego @Lady Green aktualnie to by mnie sampelek pietruszki z ogródka pozamiatał 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 317 Napisano 23 Lutego @moonka nawiercasz małe dziurki w łodydze i robi się maczuga Herkulesa 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,957 Napisano 2 Marca Krzaczki ścięte i otrymowane na szybko bączkiem. Cała operacja od wyjecia roślin z boxa do powieszenia na siatce i ogarnięciu miejsca pracy zajęła jakies 45min. Obstawiam ze na gotowo wyjdzie z tych 3 sztuk okolo 200g także myślę że bardzo dobry czas. Na kolejny projekt lecą od dawna zapowiadane FasBudy plus jakies tam smaczki od @Wladimir w malych donicach, ale z tego już raczej nie będę robił relacji. Dokładny wynik podam za jakiś tydzień moze więcej, jak wszystko dobrze wyschnie. Pozdro Ekipa 👋 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,404 Napisano 2 Marca Tak mało postów, że mi prawie cała relacja jakoś niezauważenie przeleciała 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano 2 Marca @Cholender ja jeśli chodzi o fotorelacje mówiłam do 3 razy sztuka a leci już piąta. 😉 Ale tym razem też już raczej ostatnia, tym bardziej że vpn mi się kończy i nie wiem czy będę kupować kolejny. No i musze opróżnić słoiki z zapasów a mam tego ho ho i trochę także dłuższa przerwa na horyzoncie. 😐 Rozdrabniałeś topy do bączka czy sam sobie rozdrobnił? Musze sobie siatke do suszenia kupić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,957 Napisano 2 Marca @Lady Green musialem rozdrabniać bo niektóre byly za duze 🙃 Ja jak zrobie cos fajnego albo cos czego tu nie bylo to moze sie podziele i pokaze, ale relacji nie widze sensu prowadzic 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano 2 Marca Graty👍 będzie gotowanie?🤨 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,957 Napisano 2 Marca @WymiataczMega bedzie, już wszystko gotowe czeka aż material wyschnie i znajde czas 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano 2 Marca Pamiętaj o BHP i PPOŻ😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,957 Napisano Sobota o 08:25 Wiele się nie pomyliłem bo wyszlo 220g suchego, została ostatnia czwarta sztuka do ścięcia, ale dam jej jeszcze ze 2 tygodnie. A tym czasem gotujemy zupę 🧑🍳 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano Sobota o 10:07 @Cholender nie mam pojęcia co robisz ale grunt że Ty masz. 😉 Bo żyjesz nadal? 🙄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano Sobota o 10:16 W co będziesz ładował gotowy produkt? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 358 Napisano Sobota o 12:22 Trochę foxtailing wyszedł, ale fajnie że sporo materiału wyszło, cieszę się że jesteś zadowolony. Mała donica + automat to nie dobre połączenie. Lepiej kilka sztuk wsadzić w jedną większą niż kilka oddzielnych w małych 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,957 Napisano Sobota o 14:52 @Lady Green RSO z przepisu Ricka, tylko użyłem izopropanolu zamiast nafty bo jest czystszy. @WymiataczMega w pojemniczku jest czysty olej, a w strzykawkach rozcieńczony. Co do samego produktu to spróbowałem czystego olejku tyle co lepek od zapałki i przespałem, a raczej straciłem przytomność na jakieś 14 godzin, kompletnie mnie odcięło. Połowa następnego dnia była podobna, pi*da nie z tej ziemi. Rozcienczylem część olejku w proporcji okolo 1:5, ale myślę że to dalej będzie za mocne i chyba rozcieńcze do 1:20 lub 1:50. Jednym słowem zmiata z planszy, na pewno nie dla amatorów 🤣 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,404 Napisano Sobota o 15:26 @Cholender co i na jakie sposoby można później z tym robić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,957 Napisano Sobota o 15:36 @WBB ogolnie to bylo stworzone jako lekarstwo na nowotwory, ale można jeść można palić i można się tym ostro zajebac 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano Niedziela o 08:14 Chyba też się skuszę i wyczaruje coś takiego. 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,976 Napisano Niedziela o 08:19 @Lady Green polecam dla zdrowotności 😃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,729 Napisano Niedziela o 08:26 @Cholender gdzie szukać przepisu? Pierwszy lepszy, na coś zwrócić uwagę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach