Bimbrownik 702 Napisano 7 Marca 2020 @MagicTree Dzięki wielkie. Używam dokładnie tych samych 4 nawozów ale czytałem, żeby pryskać tylko liście od spodu żeby nie poparzyć od lamp i nie kwiaty bo pleśń, a składniki i tak przez liście się wchłaniają. Dziś zrobię jak radzisz. Woda z nawozem+oprysk na noc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Marca 2020 @Bimbrownik Liscie pryskamy od spodu nie dlatego zeby nie popalily ich lampy, a dlatego ze spod lisci o wiele lepiej przyswaja nawozy,wode itd. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 7 Marca 2020 @CheMsKuN pryskając growy i tak przelatuje z góry i spryskiwaczem miedzy roslinami, więc i od spodu złapią ?, ważne, że przynosi efekty! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 9 Marca 2020 gdzie te afghani i devil bo akurat takie pestki to tyz mam poka je najlepiej podpisywac kazdego krzaka wstawiajac fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 13 Marca 2020 Ciekawy temat ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 22 Marca 2020 W jakich doniczkach to trzymasz? Tzn w ilu litrowych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 26 Marca 2020 I jak tam pochwal się ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 26 Marca 2020 Cisza przed burza? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 4 Kwietnia 2020 Cześć, wybaczcie.. zrobiłem sobie ostatnio małe wakacje, dzisiaj zebrałem kilka roślinek i .. mamy taki efekt: W marcu zebrałem łącznie ponad 200g SUSZU! Zostało mi jeszcze kilka krzaczków ? Podsumowując moją pierwszą "Wielką przygodę".. uczyłem się na błędach, sam testowałem naświetlanie, nawadnianie i nawożenie (które na początku nie było odpowiednie). Doniczki były zdecydowanie za małe, myślałem, że idąc w ilość wyjdę na tym lepiej, jednak się myliłem. W tym miesiącu zaczynam zabawe z klonami, dokupie również kilka pestek, rozłoże w końcu namioty (2x 240x200x120) i mam nadzieję, że wyjdę tym razem troszkę lepiej. Przyznaję, że 2 rośliny zaatakowała pleśń, po prostu z górnego growboxa był przeciek i woda spływała bezpośrednio na kwiaty. Kilka roślin wybiło ponad norme i przysuszyło się przy lampie.. ogólnie kilka niedociągnięć, ale przecież po to są błędy, żebyśmy mogli się uczyć. W międzyczasie bawiłem się tez w kucharza testując proporcje w ciastkach, czekam również na DOSYĆ MOCNEGO zielonego smoga, ale wszystko opiszę dokładniej na dniach. Życzę wszystkim zdrowia i uważajcie na siebie, bo ktoś musi w tym kraju dobrze sadzić! ??? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Kwietnia 2020 no nieźle jak na pierwszą przygodę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 4 Kwietnia 2020 @Tester przypominam, że to zbiór z 4 krzaczków, troszke to musialem ubić ?♂️?, ale jak na pierwszy raz, to jestem zadowolony! ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach