MagicTree 32 Napisano 14 Stycznia 2020 Cześć Wszystkim! Trochę luzu zrobiłem ostatnimi czasy, wszystko pięknie rośnie, nie mogę sie doczekać zbiorów! ? Fajne małe wentylatory na USB w Biedronkach na wyprzedaży po 5zł można kupić! Polecam! ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 14 Stycznia 2020 fajnie to wyglada ile myslisz wyciagnac z tych drzewek , jakie masz oswietlenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 14 Stycznia 2020 @papagrower z 50 krzaków nie mam pojęcia ile mogę wyciągnąć, szczególnie, że mam różne odmiany. Najbardziej czekam na odmiany nieautomatyczne, żeby móc robić klony, wtedy dopiero grubo polece!! ?? Oświetlenie HPS lampy 400w/m2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papagrower 14 Napisano 14 Stycznia 2020 sadzisz automaty z sezonowkami w jednym boxie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Stycznia 2020 @MagicTree Nie trenujesz ich? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 15 Stycznia 2020 wydaje mi się że maja mało ziemi jak na takie krzaczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 15 Stycznia 2020 @MagicTree Pieknie sie to prezentuje, zazdroszcze doslownie. Ja niestety nigdy nie mialem , i juz raczej nie bede mial, wrunkow zeby odpalic cos wiekszego. @wielkitopek male doniczki to nie problem, dajesz dluzszego wega i zbierzesz to samo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 15 Stycznia 2020 (edytowane) @papagrower automaty sa w fazie kwitnienia, więc mogłem do nich wrzucić zwykłe maluchy. @doominik cześć jest trenowana (10 szybki automatów jest niska i ma zbyt mocne łodygi, więc nawet nie trenowałem), a co do tych większych, to są fajne odrosty na boki, teraz czekam na kolejne "boczki" i ściągam je też do ziemi. ? @wielkitopek są podlewane na tyle, że doniczki są okay, jednak do tych maluchów zamówiłem już 11x11cm, więc delikatnie zwiekszam litraż, ale wszystkie klony od przyszłego miesiąca będą leciały prosto w wodę pod komputer. ? @CheMsKuN za to masz wiedzę, przy zbiorach na pewno będę pamiętał o pomocnych osobach z forum, paczki niespodzianki chyba każdy lubi. ? Edytowane 15 Stycznia 2020 przez MagicTree 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 16 Stycznia 2020 @doominik żeby nie było... ??? 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 17 Stycznia 2020 Jest i lst, bardzo madrze oby tak dalej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 17 Stycznia 2020 @MagicTree chociaż ja bym bardziej nagiął łodygę tak na 90 stopni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 17 Stycznia 2020 @Tester naginam tak, żeby główny szczyt był na równi z pobocznymi odrostami, a sam główny odwracam od lampy. Po większych roslinach widze, że to wystarcza. @CheMsKuN cięcia też już byly ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 21 Stycznia 2020 Doszła dzisiaj mała paczka... ? Zobaczymy czy takie super te nalewki ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 26 Stycznia 2020 Busz, wszystko na produktach Canna pięknie rośnie. Niedługo zbiory i inwestycja w namioty. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Stycznia 2020 teraz to popuchną topy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 26 Stycznia 2020 @Tester na to czekam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 1 Lutego 2020 Za jaki czas przewidywać zbiory? 10-14dni?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 1 Lutego 2020 @MagicTree na moje mało doświadczone oko to tam brakuje sporo więce jniż 2 tygodnie. Kiedy zaczęły kwitnąć? bo wyglądają na max 2-3 tygodnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Lutego 2020 no trochę brakuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagicTree 32 Napisano 2 Lutego 2020 @doominik no tak z 3 tygodnie gdzieś będzie ? @Tester dlatego pytam, bo nie chce za szybko ściąć, ale okay, w takim razie będę wrzucał zdjęcia na bieżąco ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach