drago556 6 Napisano 6 Stycznia Czytałem o popcornie ale temat dla mnie był rzeka czy mozna to robić w momencie kiedy zakwitają tzn po około 2 tygodniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 583 Napisano 6 Stycznia (edytowane) Ja bym zrobił supercropping wszystkich gałęzi co wystają wysoko tak żeby to wyrównać, jedną wygiąć w jedną stronę drugą w drugą tak żeby na siebie nie nachodziły, niższą roślinę podstawić na czymś tak żeby ją wyrównać z innymi, i wtedy ustawić lampę, inaczej będzie w chuj popcornu Edytowane 6 Stycznia przez JarzynaSWDN 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 6 Napisano 6 Stycznia Popcorn spróbuję jutro wyciąć z dołu, wszystkie małe rozgalezenia od głównych, szczyt już odbija po croppingu, może przy następnych uprawach tak zrobię z wszystkimi ale narazie nie czuje sie zbyt pewny 😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 6 Napisano 7 Stycznia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 583 Napisano 7 Stycznia Pokaż rośliny? 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 255 Napisano 7 Stycznia @JarzynaSWDN Są w puzzlach 😎 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 6 Napisano 7 Stycznia 15 minut temu, Bubble napisał: @JarzynaSWDN Są w puzzlach 😎 🤣🤣🤣 Dałem czadu ale to były długie patyki z których sam popcorn by wyszedł, bardzo lipę zrobiłem że aż tak?😆😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 6 Napisano 11 Stycznia (edytowane) Nie chce już innych tematów otwierać i zaśmiecać, takich info nie mogę nigdzie znaleźć, co mogą konkretnie sygnalizować rude wloski ? Ta bobka jest malutka i jedyna na całej roślince która jest ruda, może to znaczyć że bardziej już nie urośnie? Np przes stres Edytowane 11 Stycznia przez drago556 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 6 Napisano 12 Stycznia To jest naturalne przebarwienie czy jakiś grzyb niedobór ? Będę wdzięczny za odpowiedź 🫡😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 6 Napisano 12 Stycznia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 255 Napisano 12 Stycznia Raczej naturalne przebarwienie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 6 Napisano 13 Stycznia Ponawiam pytanie, 7 tydzień leci. Czy taka topka z rudymi stygmatami już nie urośnie i dojrzała za wcześnie ? Zrobiło się kilka takich i na szczycie stygmaty też robia sie rude, duża większość na roślinę biale, więc pytanie takie czy one puchna jeszcze gdy stygmaty zmieniają kolor ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 255 Napisano 13 Stycznia Piszesz tak chaotycznie, że ciężko się domyślać, ale może tak być, że ona już cała kończy kwitnąć i po kolei dojrzewa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 6 Napisano 13 Stycznia (edytowane) No jeśli dojrzewa to jest lipa bo te topki są mniejsze niż paznokieć🤣 a kwitną od 2 tygodni.. Edytowane 13 Stycznia przez drago556 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 255 Napisano 13 Stycznia pisałeś, że 7 tydzień... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 6 Napisano 13 Stycznia 7 tydzień ma roslina nie pisałem 7 tydzień kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 6 Napisano 14 Stycznia 7 tydzień życia, 2-3 tydzień kwitnienia, automat, postaram się nie chaotycznie 😆 Czy to jest zachamowanie kwitnienia i to takie coś male już dojrzewa jakby zaraz było gotowe? To nie ma wielkości paznokcia nawet 😅 obok mam tą samą odmianę drugą roslinke i wszystko w białych włosach i nie widać kielichow jak na tej na zdjęciu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 15 Stycznia @drago556 jakiś mutant a cała roślina jak wygląda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drago556 6 Napisano 15 Stycznia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 678 Napisano Sobota o 06:48 @drago556 @Bubble co to są te "naruralne przebarwienia"? Brzmi jak hasło z reklamy kremu dla seniorów :)) Jeśli sine łodygi to nie jej genetyka to głodne są albo nie wchłaniają właściwie przez przenawożenie innym pierwiastkiem. Nie wiem którym bo nie pamiętam, musisz sam poszukać 🙂 Biohumus nie zaszkodził jeszcze żadnej pannie 🙂 Aha brązowe włoski za szybko to też znak, że coś je boli. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach