wolf32 66 Napisano 8 Stycznia 2 minuty temu, Bubble napisał: Ale co rośnie dziwnie? Przecież ty próbowałeś ją zabić kilka dni temu... A wygląda całkiem jak mała roślina.... Chodzi mi o te listki na niekórych filmach widziałem jak już na takim etapie je ścinają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 8 Stycznia ile ty masz pięter tam teraz? na toping dzięki przelaniu już się nie załapałeś bo to automat. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 8 Stycznia 8 minut temu, Bubble napisał: ile ty masz pięter tam teraz? na toping dzięki przelaniu już się nie załapałeś bo to automat. To co robić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 8 Stycznia zacząłbym od odpowiedzi na pytanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 679 Napisano 8 Stycznia @wolf32 nic nie rób chłopie siedź i obserwuj a jak ziemia wyschnie to dolej wody Najlepiej to rób jak najmniej podczas tej uprawy bo widzę, że masz jakieś dziwne popędy a to automat więc tak jak ci napisał ziomuś wyżej, nie chcesz karla to nie odpierdalaj manewrów z dupy Lepiej robić na spokojnie i ściąć 10% mniej niż cudować i ściąć 10% w ogóle xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 8 Stycznia albo nic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 9 Stycznia Czy takie plamy na listkach to normalny proces ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia To sa pierwsze młode i nie do końca wykształcone liście, przestań się zamartwiać bo na zawał zejdziesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 10 Stycznia @JarzynaSWDN spójrz na rant, coś tam zaczyna się dziać. @wolf32 Jaką ziemię masz w doniczkach? I jakie ty tam masz nawozy ewentualnie do podania? A wstaw zdjęcie całych roślin jeszczee. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 10 Stycznia Dziś będę podlewać albo jutro bo coś sucho maja daje aktualne zdjęcia już sie robi mały busz xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Stycznia Zdecydowanie wygladaja jak by zaczynalo im cos dolegac. Ja jednak nie pomoge w tej kwestii bo zbyt zadko miewam takie sytuacje🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 10 Stycznia (edytowane) Tego się własnie bałem 😞 tylko co im dolega maja światło 18 godzin wilgotnosc 60 podlewam tak co 3, 4 dzień jedynie nie mam tych wiatraków jeszcze mieszajacych jeszcze nie dojechały 😕 Edytowane 10 Stycznia przez wolf32 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 365 Napisano 10 Stycznia (edytowane) Jest!! Są mineralne, nie moja bajka niech się męczą Ci od mineralnych 😛 Edytowane 10 Stycznia przez Bubble 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 10 Stycznia (edytowane) To co chyba nic z tego nie będzie ? czekam na porady 🙂 Edytowane 10 Stycznia przez wolf32 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 679 Napisano 10 Stycznia @wolf32 Podlewaj i obserwuj ale pewnie trzeba będzie to nawozić w niedalekiej przyszłości to juz musisz kogoś innego pytać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 10 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Adi_ejol napisał: @wolf32 Podlewaj i obserwuj ale pewnie trzeba będzie to nawozić w niedalekiej przyszłości to juz musisz kogoś innego pytać No właśnie tylko kogo i kiedy nawozić i ile ? teraz przygotowuję wodę i będę raczej jutro albo dziś jeszcz podlewał 😄 aha no i kiedy jakiś trening i fryzier ? Edytowane 10 Stycznia przez wolf32 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 679 Napisano 10 Stycznia @wolf32 no mnie nie pytaj bo ja lece na biotabsie xD Ale ludzie uprawiają dłużej niż to forum istnieje więc trochę musisz poszukać w internecie I ewentualnie możesz pytać chatagpt a w aplikacji możesz mu nawet zdjęcia przesyłać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KomendaStołecznaPolicji 7 Napisano 10 Stycznia jaka ziemia? ile lejesz terra grow ? ktory to dzien od kielka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 10 Stycznia Ja bym polał grow i calmag u siebie.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 66 Napisano 10 Stycznia Dziś tak będzie 12 dzień jak wyszły z ziemi ziemia to plagron plagron light mix możliwe ze ja coś zrobiłem z wodą bo dodawałem zwykłego octu spirytusowego do obniżenia ph a maił a teraz czytam że to nie za dobre do rośliny bardziej już sok z cytryny albo ocet jabłkowy . a jak już mam nawozić to ile np i ile razy w dzień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach