WymiataczMega 2,993 Napisano 18 Marca Trichomy wydają się mętne 🧐 czyli jeszcze są niedojrzałe. Gdy mam wątpliwości co do koloru to robię test mocy😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 68 Napisano 18 Marca 2 godziny temu, WymiataczMega napisał: Trichomy wydają się mętne 🧐 czyli jeszcze są niedojrzałe. Gdy mam wątpliwości co do koloru to robię test mocy😉 Może to tak wyglada bo nie mam statywu i mi ręka lata i zdięcia sa nie wyrażne ale trichomy są białe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,993 Napisano 18 Marca Robić już coś będzie 😉. Poczekaj do weekendu i kosa🥰 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 68 Napisano 19 Marca 16 godzin temu, WymiataczMega napisał: Robić już coś będzie 😉. Poczekaj do weekendu i kosa🥰 Dodawać jeszcze cal mag , czy już nie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,993 Napisano 19 Marca Już nic nie dawaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 68 Napisano 20 Marca W dniu 19/03/2025 o 10:33, WymiataczMega napisał: Już nic nie dawaj Chyba już to nawet dzisiaj zetne juz gotowe sa 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,157 Napisano 20 Marca @wolf32 pokaz zdjecie roslin🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,993 Napisano 20 Marca @wolf32 przecież to twój ogródek. Tnij jak tak uważasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 68 Napisano 20 Marca Susze 🙂 wiatrak wyłoczyłem chodzi tylko wyciąg na dole miska z wodą żeby wilgotnosc troche podniesc 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 68 Napisano 20 Marca Problem z wilgotnościa jak na razie żeby było na 50 /60 jak na razie mam 40 i 22 stopnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,307 Napisano 21 Marca Masz czasówkę ustaw żeby went wyciągnął powietrze z boxa co np 2h na15min ja bym tak probował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 68 Napisano 21 Marca 3 godziny temu, mateo napisał: Masz czasówkę ustaw żeby went wyciągnął powietrze z boxa co np 2h na15min ja bym tak probował Mam ten taki manualny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,307 Napisano 21 Marca Wystarczy jak chodzi cały czas i za mało wilgoci wrzuć na czasówkę żeby wymieniło powietrze w boxie raz na jakiś czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 68 Napisano 27 Marca Ile tak mniej więcej trzeba suszyć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,988 Napisano 28 Marca Aż wyschnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 68 Napisano 28 Marca 4 godziny temu, Cholender napisał: Aż wyschnie To chyba mi rodzynki malutkie zostaną 🤣 znika to w oczach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,988 Napisano 28 Marca @wolf32 duzo tam nie bedzie, ale zawsze cos. Jak na pierwszy raz to i tak sukces bo moglo by nie byc nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 68 Napisano 28 Marca 1 minutę temu, Cholender napisał: @wolf32 duzo tam nie bedzie, ale zawsze cos. Jak na pierwszy raz to i tak sukces bo moglo by nie byc nic No niby tak ktoś tu obstawiał że będzie 100g 80g to raczej nie ma szans max 30, lub mniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 68 Napisano wczoraj o 08:58 Z jednego krzaka wyszło 30g 🙂 ten 2 jest mniejszy ale takie 40, 50g będzie z odpadku zrobię masło konopne nic sie nie zmarnuje relacje uwarzam za zakończoną chciałem podziękować wszykim za pomoc rady 👍 ! 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,993 Napisano wczoraj o 09:56 Gratulacje 👍 dobre jaranie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach