Adi_ejol 674 Napisano Czwartek o 18:39 Wyciąg i wiatrak muszą być, sugeruje nie wymyślać koła na nowo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 256 Napisano Czwartek o 19:28 Zda, jeśli zależy ci na hodowaniu pleśni. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 601 Napisano Piątek o 14:26 19 hours ago, wolf32 said: Mam pytanie czy mogę sam wyciąg z filtrem zamontować do tego boxa bo ten mój wiatrak coś nawala a widziałem na yr taką konfiguracje i z dołu wlot pasywny otwarty zda to egzamin ? To będzie lepsze niż brak wyciągu, ale mieszak też lepiej jak będzie, na twoją powierzchnię wystarczy mały usb ja używam tego tu z zdjęcia, ma 3 szybkości i jest na usb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 256 Napisano Piątek o 17:25 @JarzynaSWDN zdaje to egzamin? i ile za takie liczą mniej więcej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,956 Napisano Piątek o 18:10 @wolf32 nie zda. Cos musi mieszac powietrze w boxie i sam wyciag tego nie zrobi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 601 Napisano Piątek o 20:46 3 hours ago, Bubble said: @JarzynaSWDN zdaje to egzamin? i ile za takie liczą mniej więcej? Na funty wychodzi 5.90 ja ten mam już drugi grow, jak masz solidną ładowarkę usb to naprawdę mocno dmucha na 3 pozycji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 39 Napisano 11 godzin temu Dzień 36 już podlewam z 1 l wody 5 ml terra bloom czy ja mogę do tego nawozu dawać też green sensation ? Coś chyba to słabo idzie tak mi się wydaje cały czas leje nawóz na kwitnienie 🙂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,146 Napisano 10 godzin temu Zamów z mars hydro albo spidera kupujesz raz masz na długo ,z regulacją (osobiście polecam spidera z sterowaniem elektronicznym wtedy masz od razu czujnik temperatury i wilgotności i nie musisz kupować oddzielnie ) i możesz z niego robić wyciąg mieszak co kolwiek . A i na lato jako wentylator może być😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 601 Napisano 9 godzin temu Ty w gorącej wodzie kompany jesteś, dobrze to wygląda rozciągają się i tworzą topy, pamiętaj że one mają jeszcze w chuj czasu do końca, nawóz jak jest bio to możesz lać, jak uważasz że za dużo to podlewaj co 3 podlanie samą wodę, 1 litr wody to mało na takie panny ile pojemności mają te twoje donice ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 39 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, JarzynaSWDN napisał: Ty w gorącej wodzie kompany jesteś, dobrze to wygląda rozciągają się i tworzą topy, pamiętaj że one mają jeszcze w chuj czasu do końca, nawóz jak jest bio to możesz lać, jak uważasz że za dużo to podlewaj co 3 podlanie samą wodę, 1 litr wody to mało na takie panny ile pojemności mają te twoje donice ? 7,5 L @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 601 Napisano 5 godzin temu Trochę małe, ja bym wody lał tak żeby całą donice zalał, i czekał aż znów zrobi się lekka niż tak po litrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 39 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, JarzynaSWDN napisał: Trochę małe, ja bym wody lał tak żeby całą donice zalał, i czekał aż znów zrobi się lekka niż tak po litrze Wczoraj 1 l zalałem naowzem xd tylko z przerwami nie tak od razu w niektórych miejscach mam takie bardzo jasne liście tak myślę czy by calmagu nie dać następnym razem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 601 Napisano 2 godziny temu Calmag na to nie pomoże, mi się wydaje że to kombinacja kilku rzeczy, po pierwsze masz małe donice i rośliny wyjadły z nich żarcie, nie prawidłowe podlewanie i karmisz je w kratkę, na takie małe doniczki to ty powinieneś je karmić z każdym podlaniem, producent twoich nawozów powinien mieć rozpiskę ile co i jak jej lać i myślę że tu powinieneś zacząć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach