Adi_ejol 674 Napisano Czwartek o 18:39 Wyciąg i wiatrak muszą być, sugeruje nie wymyślać koła na nowo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 256 Napisano Czwartek o 19:28 Zda, jeśli zależy ci na hodowaniu pleśni. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 599 Napisano Piątek o 14:26 19 hours ago, wolf32 said: Mam pytanie czy mogę sam wyciąg z filtrem zamontować do tego boxa bo ten mój wiatrak coś nawala a widziałem na yr taką konfiguracje i z dołu wlot pasywny otwarty zda to egzamin ? To będzie lepsze niż brak wyciągu, ale mieszak też lepiej jak będzie, na twoją powierzchnię wystarczy mały usb ja używam tego tu z zdjęcia, ma 3 szybkości i jest na usb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 256 Napisano Piątek o 17:25 @JarzynaSWDN zdaje to egzamin? i ile za takie liczą mniej więcej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,950 Napisano Piątek o 18:10 @wolf32 nie zda. Cos musi mieszac powietrze w boxie i sam wyciag tego nie zrobi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 599 Napisano Piątek o 20:46 3 hours ago, Bubble said: @JarzynaSWDN zdaje to egzamin? i ile za takie liczą mniej więcej? Na funty wychodzi 5.90 ja ten mam już drugi grow, jak masz solidną ładowarkę usb to naprawdę mocno dmucha na 3 pozycji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 36 Napisano 33 minuty temu Dzień 36 już podlewam z 1 l wody 5 ml terra bloom czy ja mogę do tego nawozu dawać też green sensation ? Coś chyba to słabo idzie tak mi się wydaje cały czas leje nawóz na kwitnienie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach