wolf32 19 Napisano 8 Stycznia 2 minuty temu, Bubble napisał: Ale co rośnie dziwnie? Przecież ty próbowałeś ją zabić kilka dni temu... A wygląda całkiem jak mała roślina.... Chodzi mi o te listki na niekórych filmach widziałem jak już na takim etapie je ścinają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano 8 Stycznia ile ty masz pięter tam teraz? na toping dzięki przelaniu już się nie załapałeś bo to automat. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 19 Napisano 8 Stycznia 8 minut temu, Bubble napisał: ile ty masz pięter tam teraz? na toping dzięki przelaniu już się nie załapałeś bo to automat. To co robić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano 8 Stycznia zacząłbym od odpowiedzi na pytanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 628 Napisano 8 Stycznia @wolf32 nic nie rób chłopie siedź i obserwuj a jak ziemia wyschnie to dolej wody Najlepiej to rób jak najmniej podczas tej uprawy bo widzę, że masz jakieś dziwne popędy a to automat więc tak jak ci napisał ziomuś wyżej, nie chcesz karla to nie odpierdalaj manewrów z dupy Lepiej robić na spokojnie i ściąć 10% mniej niż cudować i ściąć 10% w ogóle xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano 8 Stycznia albo nic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 19 Napisano Czwartek o 21:53 Czy takie plamy na listkach to normalny proces ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 562 Napisano Czwartek o 23:27 To sa pierwsze młode i nie do końca wykształcone liście, przestań się zamartwiać bo na zawał zejdziesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Piątek o 17:12 @JarzynaSWDN spójrz na rant, coś tam zaczyna się dziać. @wolf32 Jaką ziemię masz w doniczkach? I jakie ty tam masz nawozy ewentualnie do podania? A wstaw zdjęcie całych roślin jeszczee. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 19 Napisano Piątek o 18:50 Dziś będę podlewać albo jutro bo coś sucho maja daje aktualne zdjęcia już sie robi mały busz xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,814 Napisano Piątek o 18:57 Zdecydowanie wygladaja jak by zaczynalo im cos dolegac. Ja jednak nie pomoge w tej kwestii bo zbyt zadko miewam takie sytuacje🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 19 Napisano Piątek o 18:59 (edytowane) Tego się własnie bałem 😞 tylko co im dolega maja światło 18 godzin wilgotnosc 60 podlewam tak co 3, 4 dzień jedynie nie mam tych wiatraków jeszcze mieszajacych jeszcze nie dojechały 😕 Edytowane Piątek o 19:02 przez wolf32 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Piątek o 19:05 (edytowane) Jest!! Są mineralne, nie moja bajka niech się męczą Ci od mineralnych 😛 Edytowane Piątek o 19:06 przez Bubble 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 19 Napisano Piątek o 19:08 (edytowane) To co chyba nic z tego nie będzie ? czekam na porady 🙂 Edytowane Piątek o 19:12 przez wolf32 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 628 Napisano Piątek o 19:20 @wolf32 Podlewaj i obserwuj ale pewnie trzeba będzie to nawozić w niedalekiej przyszłości to juz musisz kogoś innego pytać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 19 Napisano Piątek o 19:23 (edytowane) 3 minuty temu, Adi_ejol napisał: @wolf32 Podlewaj i obserwuj ale pewnie trzeba będzie to nawozić w niedalekiej przyszłości to juz musisz kogoś innego pytać No właśnie tylko kogo i kiedy nawozić i ile ? teraz przygotowuję wodę i będę raczej jutro albo dziś jeszcz podlewał 😄 aha no i kiedy jakiś trening i fryzier ? Edytowane Piątek o 19:25 przez wolf32 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 628 Napisano Piątek o 19:24 @wolf32 no mnie nie pytaj bo ja lece na biotabsie xD Ale ludzie uprawiają dłużej niż to forum istnieje więc trochę musisz poszukać w internecie I ewentualnie możesz pytać chatagpt a w aplikacji możesz mu nawet zdjęcia przesyłać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KomendaStołecznaPolicji 7 Napisano Piątek o 19:31 jaka ziemia? ile lejesz terra grow ? ktory to dzien od kielka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,310 Napisano Piątek o 19:34 Ja bym polał grow i calmag u siebie.. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 19 Napisano Piątek o 19:41 Dziś tak będzie 12 dzień jak wyszły z ziemi ziemia to plagron plagron light mix możliwe ze ja coś zrobiłem z wodą bo dodawałem zwykłego octu spirytusowego do obniżenia ph a maił a teraz czytam że to nie za dobre do rośliny bardziej już sok z cytryny albo ocet jabłkowy . a jak już mam nawozić to ile np i ile razy w dzień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach