pakotaco 2 Napisano 19 Grudnia 2019 Hej. Jestem tu nowy na forum, rodzice mnie uczyli, że w takich okolicznościach wypadałoby się przywitać. Generalnie od jakiegoś czasu interesuje mnie tam tematyka, głównie jednak pod kątem medycznym. Mam nadzieję, że uda mi się poszerzyć swoją wiedzę w tym temacie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 19 Grudnia 2019 Hey Masz racje warto się przywitać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Grudnia 2019 @pakotaco witamy witamy przyszłego konopnego lekarza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 19 Grudnia 2019 Witamy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 4 Stycznia 2020 bry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach